doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zo maak je champagne cupcakes

Paaseitjes met champagnesmaak? Waarom ook niet!

Dit houdt ons wel eventjes zoet.
champagne

Na een karige kerst zit een uitgebreide paasbrunch er ook al niet in, maar de combinatie chocolade en champagne maakt 'n hoop goed.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Hoor je er als paaseiproducent nog bij als je niet met een gek smaakje op de proppen komt? De afgelopen weken hebben we alle varianten voorbij zien komen, van karamel-zeezout (inmiddels een klassieker) tot zure-mat-met-knettersuiker (nee, bedankt). Hoewel we altijd wel voor chocolade te porren zijn, springt een smaakvariatie toch wel in het oog dit jaar: het champagnepaasei.

En dat is geen valse belofte. We hebben de paaseitjes met champagnesmaak op de redactie mogen proeven (íemand moet de zware taak op zich nemen) en kunnen zeggen dat er inderdaad een duidelijke champagnesmaak te herkennen is temidden van de romige chocolade. Het chocolade-eitje komt in een pakket waarin nog vier andere dranksmaken te vinden zijn: Licor 43, Boswandeling, Baileys en Limoncello. Geen straf om daarmee af te tellen naar de paasdagen, nietwaar?

Mocht je daar ook wel oren naar hebben (net als naar een goed excuus om 's ochtends bij de koffie alvast wat champagne te proeven), dan kun je het pakket hier bestellen. Cheers!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws