André Hazes zingt over breuk Monique Westenberg

'Er is niets wat zij eraan had kunnen doen'.

Lees ook

Nu zijn relatie met Monique Westenberg op de klippen is gelopen, weet André Hazes dat hij zijn zoontje André jr. minder vaak zal zien. Al zingend biedt hij zijn excuses aan.

Gevoelige teksten

In samenwerking met John Ewbank bracht André het nummer Kleine Grote Vriend uit. In dit nummer zingt de zanger openhartig over de relatie tussen hem en Monique en betuigt hij zijn spijt voor alle ruzies die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden.

Met teksten als: “Kleine grote vriend, van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me, want jij hebt dit niet verdiend”, laat André duidelijk merken dat hij de situatie met zijn zoontje enorm verdrietig vindt. Ook geeft hij eerlijk aan dat de fout bij zichzelf ligt, en dus niet bij Monique.

“Wees maar lief voor mama, geef d'r nog een zoen. Er is niets wat zij eraan had kunnen doen. Ze gaf alles wat ze had, en ook ik deed echt mijn best, maar soms is willen niet genoeg (…) Wat ik heb gedaan. Die ruzies, vriend, ik wil ze niet voor jou. Dus ik ga nu weg, omdat ik van je hou.”

Tranentrekker

Dat het nummer bij veel fans in goede aarde valt, is al gauw duidelijk. Menig fan van de zanger laat via Instagram weten dat het nummer veel emoties losmaakt. “Lang geleden dat ik gehuild heb bij een liedje”, laat een ontroerde fan weten.

Monique, die duidelijk een hoofdrol speelt in dit nummer, heeft via Instagram nog niet gereageerd. Ze besloot haar ex-verloofde onlangs te ontvolgen op Instagram en laat op het platform weten dat ze hard aan haar persoonlijke bewustwording werkt.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube (André Hazes)

Laatste nieuws

Zie ook