Danny uit MAFS reageert op ‘date’ met Martien Meiland

De twee werden samen gespot op het terras.

Lees ook

In Showbizzland ging het de laatste tijd vooral over Erica Meiland en haar kortstondige nieuwe liefde Sander, maar nu is het Martien die volgens de geruchten aan het daten is geslagen. Afgelopen weekend deelde hij een gezellig kiekje samen met Danny, die we kennen uit Married at First Sight.

Married at First Sight

Martien liet in een interview met Robbert Rodenburg al weten verzot te zijn op het programma Married at First Sight. Maar vindt hij het programma leuk óf zijn het de kandidaten die zijn interesse wekken? Martien deelde namelijk een mysterieuze foto op Instagram waarbij hij op het terras zat met voormalig MAFS-kandiaat Danny.

Danny werd tijdens het programma gematcht met Rein, maar dit huwelijk liep helaas op de klippen. Misschien dat hij bij Martien wel zijn geluk vindt? Hij zorgt er in ieder geval al wel voor dat de voormalige kasteelheer zijn vertrouwde wijntje laat staan. “Word ik overgehaald voor een cocktail Cosmopolitan, weet hij niet dat ik van wijn houd”, schrijft Martien bij de foto van het tweetal.

Drankje drinken

De twee mannen werden gespot op een overdekt terras in Amsterdam. Met de regenbuien was het nog best lastig om een terras te vinden, zo liet Danny weten aan Shownieuws. Ook vertelt hij openhartig over hoe de twee mannen met elkaar in contact kwamen: “Martien had mij een berichtje gestuurd tijdens het programma Married at First Sight. Hij vroeg hoe ik met de media-aandacht om ging.”

Over de vraag of we Martien nog vaker gaan spotten met Danny, wil hij niets kwijt. “Ik drink wel vaker met iemand een drankje”, aldus de MAFS-kandidaat. Danny werd al eerder gekoppeld aan Antoine, een andere deelnemer van het programma. Ook bij Antoine hield het huwelijk geen stand, maar het leek er even op dat hij zijn geluk had gevonden bij Danny. Vooral toen Danny een foto deelde waarop te zien was dat hij Antoine een kus gaf, draaide de geruchtenmolen overuren, maar nu is het een andere reality-ster die de tongen los maakt. To be continued!

Bron: Grazia, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook