Bridget Maasland reageert op golddigger-geruchten

Over Bridgets nieuwe vlam werd al veel gespeculeerd.

Lees ook

De nieuwe vlam van Bridget Maasland is, in haar eigen woorden, 'totaal onbekend', maar dat leidt juist tot de grootste geruchten in de media.

Golddigger

In RTL Boulevard vertelt Bridget openhartig over haar nieuwe liefde, de 30-jarige Christian uit Amsterdam. De presentatrice legt uit dat ze alle geruchten over haar nieuwe vriend maar 'belachelijk' vindt. “Vorige week was ik nog aan het daten met 'vastgoed-magnaat', gisteren was het een 'armoedzaaier' en was hij een 'golddigger'”, zo vertelt Bridget.

De blondine besloot daarom om voor eens en altijd duidelijkheid te scheppen. “In het echt is het gewoon een makelaar in kantoorpanden en niet meer of minder”, aldus de presentatrice. Van alle schandaleuze (of glamoureuze) speculaties is dus weinig waar.

Insta-official

Eerder moesten we het nog doen met een geheimzinnige foto van de arm van Christian, maar het kersverse koppel is inmiddels helemaal naar buiten getreden. Op Instagram deelde Bridget onlangs een lief kiekje waar ze stralend naast haar nieuwe liefde, de onbekende en doodnormale makelaar, is te zien. Mooi stel!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook