Khloé Kardashian onthult hoe vaak ze nu echt een nose-job heeft gehad

De Kardashian-telg reageert op alle plastische chirurgie-geruchten

We spotten Khloé Kardashian regelmatig met een nieuw uiterlijk. En dan hebben we het niet alleen over haar vele haarstijlen. Het is geen geheim dat de Keeping Up With The Kardashians-ster niet vies is van plastische chirurgie. Er gaan zelfs geruchten dat Khloé een derde gezichtstransplantatie heeft ondergaan.

Om alle geruchten de wereld uit te helpen, reageert ze in een KUWTK-special openhartig op deze roddels.

Nose-job

Na twintig seizoenen is het helaas zover: Keeping Up with the Kardashians stopt ermee. Om in stijl af te sluiten, namen de Kardashian-Jenners een heuse special op, die zondagavond in de VS werd uitgezonden. Hierin bespraken ze van alles en nog wat, waaronder 'de nieuwe neus' van Khloé. “Iedereen roept altijd dat ik aan mijn derde gezichtstransplantatie ben”, verzuchtte ze.

“En dan nemen ze het me kwalijk dat ik het daar niet over heb, maar niemand heeft me er ooit direct naar gevraagd”, gaat Khloé verder. Om de geruchten voor eens en altijd de wereld uit te helpen, onthult de realityster dat ze één nose job heeft gehad. Naast die neuscorrectie heeft ze ook wat fillers in haar gezicht gehad.

Onzeker

Haar keuze voor een nose job heeft eigenlijk een droevige reden. Khloé heeft het niet altijd makkelijk gehad tijdens de opnames van KUWTK, zo vertelt ze openhartig. Hoewel het programma een enorm succes was, ging hier ook veel commentaar mee gepaard. “Ik was heel zelfverzekerd voordat we met de show begonnen. Ik werd pas onzeker toen mensen als Perez Hilton en bloggers me lelijk begonnen te noemen.”

De realityster had dan ook het gevoel dat haar zussen Kim en Kourtney veel beter behandeld werden in de beginjaren van de show. Zo werden zij constant in nieuwe kleding gehuld, maar zat er voor Khloé niets bij. “Dat was gewoon een feit. En mensen waren daar vrij schaamteloos in ook.”

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws