Eerste beelden van Queen Elizabeth in The Crown seizoen 5

Er is een hoop om naar uit te kijken!

Lees ook

Dit zijn de eerste beelden van de nieuwe Queen Elizabeth in seizoen 5 van The Crown!

Ja, ja, het is bijna zo ver en deze sneak peek is daar het bewijs van! De makers van The Crown delen alvast een tipje van de sluier door een kiekje te delen van de nieuwe Queen Elizabeth (gespeeld door Imelda Staunton).

Actrice Olivia Colman stopt met haar rol vertolken als Elizabeth II en nu is het de beurt aan Imelda. Laatstgenoemde is bekend van haar rol in Harry Potter en Downton Abbey. Imelda Staunton zal te zien zijn in de laatste twee seizoenen van The Crown. Het verhaal in de serie loopt door tot en met het jaar 2000.

Het filmen van het nieuwe seizoen is dus écht begonnen. We kunnen (en willen) dan eigenlijk ook niet wachten, maar helaas: seizoen vijf van The Crown wordt pas volgend jaar op Netflix verwacht. Wél weten wie welke rol op zich gaan nemen, lees via deze link er alles over. Hint: we ontmoeten een hoop nieuwe gezichten en zeggen vaarwel tegen oude vertrouwde. Maar met bovenstaand voorproefje van de 'nieuwe' Queen, moet de rest net zo veelbelovend worden.

Verhaallijn

Het vijfde seizoen zal zich afspelen in de jaren '90. Dit betekent dat prinses Diana een grote rol gaat spelen. Onder andere het beruchte interview met de BBC komt langs volgens Deadline. Verder krijgen we prins William en prins Harry ook (eindelijk) te zien, speelt de scheiding van Diana en Charles een rol en wordt de dood van Diana ook belicht. Is het al 2022?

Bron: Deadline, The Crown | Beeld: BrunoPress, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook