‘Meghan Markle wilde uitgenodigd worden voor verjaardag Obama’

De twee zijn op dezelfde dag jarig.

Lees ook

Barack Obama gaf afgelopen weekend een groot feest om zijn verjaardag te vieren. Er waren behoorlijk wat sterren aanwezig op de verjaardag, maar Meghan Markle was niet van de partij. Een enorme domper voor de hertogin, want volgens ingewijden wilde Meghan per se bij het feest zijn.

Niet aanwezig

Ter ere van zijn zestigste verjaardag gaf Obama een groot feest. De voormalig president van de Verenigde Staten had een hele lijst bekende vrienden uitgenodigd om dit te vieren. Onder meer John Legend, Bradley Cooper, Ellen DeGeneres en Steven Spielberg waren aanwezig. Wie er niet bij was, was Meghan Markle.

Volgens royaltywatcher Angela Levin zou het de hertogin van Sussex 'behoorlijk van slag hebben gemaakt' dat ze geen uitnodiging heeft gekregen. Dat zegt Levin tegen The Sun.

Gastenlijst

“Mij is verteld dat Meghan per se bij dit feest wilde zijn”, vertelt Angela. “Hoewel er later werd beweerd dat ze geen mogelijkheid zag om te komen. Dat is klinkklare onzin, want Harry en Meghan stonden überhaupt niet op de gastenlijst, laat staan op de ingekorte lijst in verband met de aangescherpte coronaregels.”

De hertogin en Obama zijn op dezelfde dag jarig, er zit echter wel twintig jaar leeftijdsverschil tussen de twee. Meghan mocht vorige week namelijk veertig kaarsjes uitblazen. Helaas hebben ze dus niet gezamenlijk het glas kunnen heffen op hun verjaardagen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook