Wauw! Nikkie de Jager schittert bij het MET Gala

En nog véél meer outfits die je gezien moet hebben.

Lees ook

Een modespektakel op de beige loper van het MET Gala. Wát een looks kwamen er gisteravond voorbij.

Als er een uitnodiging voor het waanzinnige MET Gala bij je op de mat valt (en je het ticket à 35.000 dollar betaalt), is het tijd om 'n grote naam te bellen en te bedenken in wat voor een stukje couture jij die trap zult bewandelen. We kunnen je vertellen, de lat ligt hoog! Gisteravond was het weer zo ver en wisten heel wat celebs ons te veroveren met hun outfits, onder wie 'onze eigen' Nikkie de Jager.

De looks

Een van de showstoppers van de avond was zanger Lil Nas X, die niet een, niet twee, maar drie keer in Versace verscheen. De tijd dat je alleen in tuxedo de museumtrappen kon bewandelen, is voorgoed voorbij!

Beeld: BrunoPress

Heerlijk contrastrerend: Kendall Jenner (in Givenchy) met de billen bloot, terwijl zus Kim Kardashian (in Balenciaga) verkleed kwam als haar eigen schaduw.

Beeld: BrunoPress

Die hoge trappen zijn natuurlijk dé manier om je capejes en sleepjes te showen. Hier zien we Rosalía (in Rick Owens), Sienna Miller (in Gucci) en Diana Kruger (in Prabal Gurung).

Beeld: BrunoPress

Meer klassiek, maar net zo opvallend: Billie Eilish en Kaia Gerber, beiden in Oscar de la Renta.

Beeld: BrunoPress

Tussen al die schoonheden bevond zich dus ook Nikke de Jager in een al even adembenemende jurk. Met betekenis, zo legt ze uit op Instagram. “Toen ik gevraagd werd of ik naar het MET Gala wilde komen (!!!!) wist ik dat ik een eerbetoon wilde brengen aan het transicoon dat op de voorgrond stond bij de Stonewall-rellen. Marsha P. Johnson heeft de weg voor zoveel van ons vrijgemaakt en ik hoop dat ik mijn gemeenschap trots heb gemaakt deze avond”, schrijft ze op Instagram. Die jurk! Die kroon met spiegels! Love it, Nikkie!

Beeld: BrunoPress

Bron: Elle, Vogue | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook