Wil je weten: dit is de extreme dieet- en sportroutine van Victoria Beckham

Dat Posh Spice er een gedisciplineerd regime op na houdt, is een understatement.

Victoria Beckham ziet er op haar 47ste uit om door een ringetje te halen. De modeontwerpster heeft ongetwijfeld een flinke portie goede genen, maar bevat daarnaast ook een ongekende hoeveelheid discipline. Geloof ons: zo'n lichaam krijg je niet zomaar.

Sportregime

Waar wij de wekker om een uurtje of zeven al vroeg vinden, heeft Victoria er tegen die tijd al zeven kilometer op de loopband op zitten. De vrouw van voetballer David Beckham sport elke – ja, élke – ochtend zo'n twee uur. Ze begint haar dag tussen 5.30 en 6.00 uur op de loopband, waar ze een mix van heuvelwandelen, joggen en rennen op doet. Dit is tevens het enige moment van de dag dat ze televisie kijkt, verklapt ze aan The Guardian's Weekend. “Boxsets, documentaires, daar kijk ik altijd naar uit”, aldus Victoria.

Bingewatchen zit er echter niet in, want na drie kwartier op de loopband is het tijd voor personal training in haar privé-sportschool. “30 minuten benen, 30 minuten armen, toning and conditioning, daarna heel veel planks en andere oefeningen voor de core”, weet Victoria te vertellen.

Ontbijt

Wie denkt dat er een volle ontbijttafel met lekkers staat te wachten op Victoria na haar twee uur durende work-out, heeft het mis. De modeontwerpster drinkt na het sporten namelijk eerst een glas appelciderazijn, wat goed zou zijn voor onder andere de spijsvertering en bloedsomloop. Vervolgens ontbijt Victoria met een groene smoothie, zelfgemaakte ontbijtgranen of scrambled eggs met gerookte zalm.

Genieten

Zoals eerder gezegd slaat Victoria geen dag over – óók niet in het weekend. Alleen als ze haar kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz of Harper ergens heen moet brengen, stelt ze haar sportregime even uit. Waar wij het al benauwd krijgen van het lezen van al Victoria's oefeningen, houdt de voormalig Spice Girl het makkelijk vol. Sterker nog: ze geniet ervan. “Het is een heel positief iets voor mij. Het maakt nu deel uit van wie ik ben, en ik geniet er enorm van”, aldus Victoria.

Victoria zegt dat ze haar gereguleerde lifestyle 'empowering' vindt. Het gaat haar niet alleen om hoe ze eruitziet, maar ook is het bevorderlijk voor haar mentale gezondheid. “Het gaat om hoe je je erdoor voelt. Op deze manier ben ik echt klaar voor de dag”, vertelt ze. “Ik kan mijn gedachten zo even op nul zetten. Ook kom ik zo op heel veel nieuwe ideeën. Het is even een moment dat ik niet op mijn telefoon zit, niet met de kinderen of met David bezig ben. Ik kan echt even alleen zijn.”

Bron: Hello! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws