Met deze TikTok-hack ben jij in no time van je wallen af

Zeg maar dag tegen je wallen en donkere kringen!

Lees ook

Donkere kringen of wallen onder je ogen, bijna iedereen heeft er last van. De één na een slechte nacht, de ander permanent. Zie jij ze liever gaan dan komen? TikTok heeft weer eens een handige oplossing voor ons gevonden.

Wallen wegwerken

Wallen of donkere kringen onder je ogen, als gevolg van een Netflix-marathon of slechte nachtrust? Ach ja, het overkomt de besten. Al gauw grijp je naar een concealer om de kringen weg te werken, maar er schijnt nog een goedje te werken tegen deze bad boys. TikTok-gebruiker Emilie Karlsen deelt dé hack van de eeuw. En je hebt er slechts een oude lipstick, wat water en een vriezer voor nodig. Komt-ie.

Lifehack

De ultieme hack tegen wallen is namelijk ijs. Met het trucje maakt Emilie een lippenstift van ijs, waarmee je de huid onder je ogen kunt 'kalmeren'. Het is heel simpel: verwijder de lippenstift uit het omhulsel met een wattenstaafje. Wanneer de lippenstift helemaal leeg is vul je 'm met water en zet je deze rechtop in de vriezer. Even geduld en je hebt hét perfecte middel tegen wallen! TikTok, bedankt.

@ekemilie

##lifehack ##lipstick ##ice ##icelipstick

♬ original sound – MegaGoneFree

Nu niet per ongeluk je favoriete Chanel afbreken hè?

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook