Gouden Televizier-Ring 2021: dit zijn de mooiste looks

Bekend Nederland heeft weer flink uitgepakt!

Lees ook

Bekend Nederland trok gisteravond weer alles uit de kast voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Op de rode loper was het een komen en gaan van knappe koppen in de prachtigste jurken en smokings. Glitter, pailletten, goud of juist felgekleurd: we've seen it all. Wij hebben de mooiste looks voor je op een rijtje gezet.

Winnaars

Gisteravond stond het 56e Gouden Televizier-Ring Gala op het programma. De felbegeerde televisieprijzen werden uitgereikt in een bomvol Carré. De Kinderen van Ruinerwold ging er als eerste documentaire ooit vandoor met dé ring. Zij wonnen het van Mocro Maffia en Een huis vol. Ook Nikkie de Jager is gisteren in de prijzen gevallen, zij won de prijs voor beste presentatrice. Elise Schaap mocht opnieuw de prijs voor beste actrice in handen nemen.

De Kinderen van Ruinerwold ging er met de felbegeerde ring vandoor! Beeld: Brunopress

Rode loper

Voordat de prijzen werden uitgereikt, paradeerde tout bekend Nederland over de rode loper. En is altijd genieten! Want voor zo'n gala wordt alles uit de kast getrokken. Zo verscheen Nikkie de Jager in een shiny gouden jurk, en ook mede-genomineerde Marieke Elsinga ging voor goud. Britt Dekker en Olcay Gulsen gingen voor sereen wit en Emma Wortelboer viel flink op door een neon exemplaar te dragen. We like!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook