Beau Monde’s beautyshopping

Het laatste nieuws uit op het gebied van all things beauty!

Lees ook

Wat zijn de nieuwe trends, ontwikkelingen en producten in beautyland? Van skincare tot shampoo, we zetten onze brand new favorieten op een rijtje.

Beauty voor een goed doel

Beautyproducten in een roze jasje, voor een goed doel. Oktober is borstkankermaand en meerdere merken doneren daarom deze maand een deel van hun opbrengsten aan de Breast Cancer Research Foundation. Ook een steentje bijdragen doe je bijvoorbeeld met de herstellende, vegan Hand Relief Moisturizing Crème van Aveda, de verjongende Dramatically Different Moisturizing Lotion + van Clinique of het beschermende Advanced Night Repair serum van Estée Lauder met limited edition roze sleeve.

Low-waste beauty

De grootste trend in de cosmeticawereld is en blijft dat álles een stukje duurzamer kan. Het Belgische skincaremerk Líkami gaat bijvoorbeeld voor minder afval door haar PET-flessen te vervangen door verpakkingen van mironglas. Het donkergekleurde glas staat chique en zorgt er bovendien voor dat de producten langer houdbaar blijven. Is de fles leeg? Dan hoef je alleen nog maar een navulverpakking aan te schaffen.

Natuurlijk & verrijkend

Hoe fijn! Make-up die je natural beauty accentueert, de huid verrijkt en verbetert en daarnaast ook nog helemaal vegan is. GloWish by Huda Beauty introduceert twee producten die het allemaal hebben, de Cheeky Vegan Blush Powder en de Luminious Pressed Powder. De vederlichte blush en poeder dekken zonder cake-effect en zitten boordevol voedende, natuurlijke ingrediënten.

Groener gemak: nieuwe reinigingsdoekjes

Reinigingsdoekjes blijven en makkelijke manier om (on the go) je make-up te verwijderen, maar we weten inmiddels dat ze een behoorlijke impact kunnen hebben op het milieu. De vernieuwde reinigingsdoekjes van NIVEA combineren gemak met een minimale ecologische voetafdruk. Ze zijn namelijk biologisch afbreekbaar en bevatten geen microplastics, maar verwijderen as usual je make-up op makkelijke wijze en verzorgen de huid zoals je gewend bent.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook