Sarah Jessica Parker over kritiek op rimpels: ‘Wat wil je dat ik doe, stoppen met ouder worden?’

SJP is er klaar mee.

Sarah Jessica Parker en de rest van haar SATC-cast zijn er he-le-maal klaar mee. In de Amerikaanse Vogue doet SJP een boekje open over hoe zij en de andere leading ladies van de populaire serie behandeld worden.

Vrouwonvriendelijk

Zoals we gewend zijn van la Parker, neemt zij absoluut geen blad voor de mond. “Er is zoveel vrouwonvriendelijk geklets over ons. Dat zou bij mannen nooit zo gaan”, laat ze weten. Hiermee doelt ze op de kritiek die zij en veel van haar collega's krijgen nu zij een dagje ouder zijn. “Iedereen moet zo nodig iets melden. 'Ze heeft te veel rimpels', 'Ze heeft niet genoeg rimpels'. Het voelt bijna alsof mensen niet wíllen dat wij ons goed voelen bij wie we zijn.”

SJP vraagt zich af wat voor alternatief de critici nog zien: “Ik weet hoe ik eruitzie. Daar heb ik geen keuze in. Wat wil je dat ik doe, stoppen met ouder worden? Verdwijnen?”

Trots

Cynthia Nixon sluit zich aan bij de woede van haar collega. Maar ze is ook trots, laat ze weten. “Ik vind het mooi dat we niet proberen de show te verjongen. We komen niet opeens met een 21-jarig nichtje aanzetten of zo”, vertelt de actrice. Dat dezelfde vriendinnengroep weer centraal staat, óók al zijn ze ouder, is voor veel fans een groot pluspunt van de SATC-reboot.

Alleen Samantha (Kim Cattrall) ontbreekt – tot grote teleurstelling bij de SATC-enthousiastelingen. Zij ontspringt op deze manier echter wel de dans qua critici…

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws