[Gesloten] Winactie! Maak kans op de feestelijke Bottega Gold Prosecco

Haal jij alvast deze extra glamourous fles bubbels in huis voor de feestdagen?

Lees ook

Goud, glamour en bubbels: wat ons betreft is het allemaal onmisbaar rondom de feestdagen. Wijnhuis Bottega heeft het nu allemaal verzameld in één fles met hun unieke Gold Prosecco. Binnenkort kan deze kwaliteitswijn bij jou op tafel staan, want Beau Monde mag 10 keer deze gouden blikvanger weggeven.

Musthave voor de feestdagen

De elegante, gouden fles van Bottega is een lust voor het oog en niet te missen op tafel – maar het draait natuurlijk niet allemaal om uiterlijk. Gelukkig is de inhoud al net zo feestelijk: de prosecco is gemaakt van handgeplukte Glera-druiven uit het Italiaanse werelderfgoedgebied Treviso. Hoe dat dan smaakt? Het unieke bouquet van de Bottega Gold is typisch en verfijnd met fruitige (groene appels, peer en citrusvruchten) en florale (witte bloemen, acacia, blauweregen en lelietjes-van-dalen) tonen, salie en specerijen in de afdronk. De smaak is zacht, harmonieus en elegant, met een lichte body en een levendige maar evenwichtige zuurgraad. Dit maakt de prosecco perfect als aperitief en ideaal voor cocktails zoals Bellini of Rossini. Deze toegankelijke mousserende wijn is geschikt voor bij allerlei gerechten, van vega- en vleesgerechten tot de typisch Hollandse gourmetschotels. Wat voor een Kerst of Oud & Nieuw het ook wordt, Bottega Gold past er dus helemaal bij!

Vul in en win!

Zie jij het ook wel zitten om de feestdagen te vieren met deze glamourous prosecco? Beau Monde mag 10 flessen weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is onderstaand formulier invullen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Ben jij een van de gelukkige winnaars? Dan ontvang je persoonlijk bericht en krijg je de fles prosecco thuisgestuurd naar het door jou opgegeven adres. Deze actie loopt tot en met 10 december 2021. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten.

Beeld: Bottega

Laatste nieuws

Zie ook