Yes please: je kunt verblijven in de Italiaanse villa uit ‘House of Gucci’

Overnacht jij straks in de luxueuze villa aan het Comomeer?

Lees ook

Sinds deze week draait House of Gucci in de bios, dé high fashion film van het jaar. Heb jij 'm al gezien en ook zin gekregen om je onder te dompelen in alle weelde (de murder en drama laten we maar even achterwege)? De riante Italiaanse villa die als decor van de film fungeert staat binnenkort op Airbnb!

Villa Balbiano

Villa Balbiano heeft een glansrol in de film House of Gucci, waarin het prachtige bouwwerk dienstdoet als huis van de patriarch van de familie Gucci en ons meeneemt naar de Italiaanse weelde van de nineties.

Als een van de grootste privéwoningen aan het Comomeer, beschikt Villa Balbiano over zes luxueuze suites en extravagante, weelderige tuinen die zelfs een onderscheiding hebben ontvangen van de British Society of Garden Designers. Dan moet het wel goed zitten! Wil jij zelf ervaren hoe het is om een nachtje tussen al deze pracht te slapen? Met een beetje geluk kan dat!

De Host biedt een speciaal verblijf aan van één nacht via Airbnb op 30 maart 2022. Een gast en zijn of haar plus één krijgen de kans om een nacht te verblijven in de master suite met toegang tot de prachtigste voorzieningen van de villa, namelijk de eerste vier verdiepingen van het huis, het buitenzwembad, een eigen pier en het boothuis. Een unieke ervaring dus! Heb jij daar wel oren naar? Boekingen voor dit verblijf zullen openen op maandag 6 december om 18:00 uur via Airbnb. Voor het verblijf van een nacht betaal je 1000 euro. Terwijl we afwachten of we het geworden zijn, dromen we weg bij de foto's van dit luxueuze optrekje.

House of Gucci

En als we naast het net vissen, kunnen we gelukkig ook nog in de film genieten van de villa. Sowieso een dikke kijktip wat de Beau Monde-redactie betreft. Rondom Lady Gaga, die met verve de rol van socialite Patrizia Reggiani speelt, klinkt al Oscarbuzz. “Ik wist dat ik een moordenares zou spelen,” zegt Gaga. “En ik wist ook hoe snel Italianen als een cliché kunnen worden neergezet als het thema van de film misdaad is. Ik wilde een echt mens van haar maken, geen karikatuur.” Dat moet nog een hele uitdaging zijn geweest, want Patrizia is al haar hele leven ‘larger than life’. Het hele verhaal over mode & moord binnen de Gucci-familie lees je in de nieuwste Beau Monde!

Bron: Airbnb | Beeld: Bruno Erhs

Laatste nieuws

Zie ook