Wauw: dit is de knappe zus van Max Verstappen

Wat een knappe familie!

Lees ook

Max Verstappen schreef gisteren geschiedenis met een spannende race in Abu Dhabi. In de slotronde wist de coureur zijn grootste concurrent Lewis Hamilton tóch nog in te halen, en daarmee is hij wereldkampioen. Naast talent zitten knappe looks zitten overduidelijk in de familie, want zijn zus is ook een ware beauty!

Karten

Kijk je weleens naar een race van Max Verstappen, dan heb je zijn twee jaar jongere zusje Victoria-Jane Verstappen vast wel een keer in de pitbox van Red Bull gespot. Net als Max is zij dol op racen. Dat kan ook haast niet anders met twee voormalig autocoureurs als parents. Op jonge leeftijd racete ze al volop in karts en in 2017 won ze zelfs haar eerste 100 mijl race.

Ook buiten de racebaan hield Victoria zich de laatste jaren bezig met racen. Zo zou ze volgens Autoblog ook bij Red Bull hebben gewerkt, waar ze de sociale media bijhield. Ook zette de beauty haar eigen modemerk Unleash the Lion op, met een knipoog naar haar bekende racebroer. Het lijkt er echter op dat het merk niet meer actief is, want op de website zijn alle producten niet op voorraad.

Gezinsleven

Inmiddels lijkt Victoria zich vooral te focussen op haar carrière als influencer én most importantly haar gezin. De 21-jarige is namelijk al een tijdlang samen met lover Tom Heuts, met wie ze vorig jaar een zoontje kreeg. De kleine knul kreeg de prachtige naam Luka. “Het beste cadeau dat we ons kunnen wensen. Woorden kunnen mijn liefde voor jou niet beschrijven, Luka”, schreef Victoria destijds op Instagram. Cute!

Benieuwd geworden hoe Victoria eruitziet? Wij zetten hieronder wat kiekjes op een rijtje.

Enne, vorige week maakte Victoria héél leuk nieuws bekend. Ze is namelijk bevallen van haar tweede zoontje. De kleine spruit (en coureur in de dop?) heeft de prachtige naam Lio gekregen. Luka is dus grote broer geworden! “We are so in love with you, you make our family complete“, schrijft Victoria bij een kiekje van de kleine man. Cute!

Gisteren heeft Victoria met een aantal leuke broer-zus kiekjes stilgestaan bij de wereldprestatie van haar grote broer! “Het was een week vol met emoties”, begint ze het berichtje. “Vandaag… die laatste ronde, je zien vechten voor wat je altijd al wilde en waar je zo hard voor gewerkt hebt… werd eindelijk waar! 🙏🏼🧡 WORLD CHAMPION 2021! 🧡” aldus de trotse zus.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook