Hilarisch: zo zien de bijzondere kerstballen van de Queen eruit

Wat ziet het er leuk uit!

Lees ook

De feestdagen staan voor de deur en de versierde kerstbomen pronken weer in menig woonkamer. Ook de Royal Family, en vooral Queen Elizabeth, zijn groot fan van de feestdagen en versieren hun kerstbomen op een wel heel bijzondere manier.

Kleine kroontjes

Op de eerste indruk zie je prins William en hertogin Kate in opperbeste kerstsferen, maar als je beter kijkt zie je op de achtergrond een kerstboom. En waar de een gaat voor gekleurde kerstballen of glinsterende sterren, gooit Hare Majesteit het over een heel andere boeg. In de boom voor de deur van Windsor Castle zie je namelijk allemaal kleine kroontjes hangen. Je bent de Queen of je bent het niet!

De foto is afkomstig uit 2020, toen de hertog en hertogin van Cambridge aanwaaiden bij de Queen. Het zou ons niets verbazen als de kerstbomen op Windsor Castle ook dit jaar volhangen met kleine kroontjes. Ach, het staat zeker gezellig!

Prins William en hertogin Kate samen met de koningin, in 2020. Foto: BrunoPress
Prins Charles en hertogin Camilla zijn ook van de partij, in 2020. Foto: BrunoPress

Op de tweede foto staan prins Charles en hertogin Camilla naast de koningin, en zie je op de achtergrond de kroontjes nog beter. We krijgen meteen inspiratie voor onze koninklijke kerstboom!

Het zijn overigens niet alleen kronen die in de bomen pronken. Volgens geruchten heeft de koningin ook een hoop andere hilarische ornamenten. Zo zijn er een paar kleine tronen gespot (die perfect passen bij de kleine kroontjes) en hangen zelfs de geliefde corgi's van de Queen als kerstballen in de boom. Persoonlijker wordt 't niet!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook