Full glam: de Oranjes delen hun chique kerstkiek

Het hele gezin in gala!

Lees ook

Op de valreep deelt het koninklijk gezin een prachtige kerstkaart!

Dresscode: gala

En wij maar denken dat we het moesten doen met de herenigingsfoto die de Oranjes eerder lieten zien. Een paar weken terug liet het Koninklijk Huis weten dat alle prinsessen weer ten paleize zijn voor de feestdagen met een lieve kiek:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Maar nu is daar ook nog een échte kerstkaart. Iedereen op z’n kerstbest, een koninklijk decor. Alleen het dennengroen ontbreekt nog.

Kerstkaart 2021. Beeld: RVD – Jeroen van der Meyde

En dat komt heel waarschijnlijk doordat het feestelijke kiekje al is genomen rond de verjaardag van koningin Máxima in mei dit jaar, toen de royals in exact deze outfits de deur uitstapten voor een ‘muzikale verjaardagstaart’.

Beeld: RVD

Ook hondjes Mambo, Nala en Skipper staan op de foto. De hele familie compleet! De kerstkaart wordt afgemaakt met een kort maar krachtige kerstwens: ‘Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022’. Wel in maar liefst vijf talen: het Nederlands, het Engels, het Spaans, het Fries en het Papiaments. Kunnen ze dezelfde kaart naar het volledige royal adresboek sturen. Meer tijd over voor een sprankelende kerst!

Beeld: RVD – Jeroen van der Meyde

Laatste nieuws

Zie ook