Britse koningshuis deelt prachtige foto’s voor 40ste verjaardag Kate Middleton

De hertogin werd beeldschoon op de kiek gezet.

Lees ook

Happy birthday, Your Royal Highness! Kate Middleton, de hertogin van Cambridge, viert vandaag haar veertigste verjaardag. Ter ere van haar verjaardag deelt het Britse koningshuis prachtige foto’s van de hertogin.

Bijzondere fotoshoot

Aan fotograaf Paolo Roversi de eer om de hertogin speciaal voor haar veertigste verjaardag op de kiek te zetten. Op de Instagrampagina van The Duke and Duchess of Cambridge worden twee foto’s uit de bijzondere fotoshoot gedeeld. “We zijn verheugd om een nieuw portret van de hertogin te mogen delen”, klinkt het bij de eerste foto op het account.

Op één van de twee foto’s die gedeeld zijn, zien we Kate in zwart-wit. De vrouw van prins William draagt een witte jurk met daarbij oorbellen van overleden schoonmoeder prinses Diana. Op de tweede foto schittert Kate in een asymmetrische vuurrode jurk. Bij de beeldschone jurk draagt Kate een paar opvallende oorbellen die ze volgens Hello! van koningin Elizabeth heeft gekregen.

Britse modelabel

Zowel de witte als de vuurrode jurk waar Kate op de foto’s in schittert zijn afkomstig van het Britse modelabel Alexander McQueen. Dit Britse modehuis is geen onbekend terrein voor Kate, ook haar trouwjurk werd door Alexander McQueen ontworpen.

De beelden van Kate komen terecht in de permanente collectie van de National Portrait Gallery in Londen, waar Kate al een tijd beschermvrouwe is.

Klein feestje

Of Kate ter gelegenheid van haar veertigste verjaardag nog een groot feest gaat vieren? Daar lijkt het niet op. Haar veertigste verjaardag op 9 januari wordt bescheiden gevierd, vertelde royaltykenner Duncan Larcombe eerder aan OK! Magazine. 

“Kate en William zijn niet de mensen die weggaan om feest te vieren en de kinderen thuislaten. Kates verjaardag zal ongeveer zijn zoals Kerstmis – low key en helemaal gericht op de familie.” Ook een bron van The Mail denkt dat Kate geen knalfeest gaat organiseren, helemaal nu Engeland misschien weer met nieuwe coronamaatregelen te maken krijgt. “Ze wilde sowieso al niets opzichtigs, maar gezien het huidige klimaat wordt het waarschijnlijk heel kleinschalig.”

Bron: Hello!, LINDA. | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook