Shop de trend: de Coco Crush-collectie van Chanel

Het iconische doorgestikte motief, maar dan als sieraad.

Lees ook

Grauwe januaridag? Glans maakt alles beter. Daarom dromen we even weg bij de nieuwe Coco Crush-sieradencollectie van Chanel. Dat het ook met sieraden ‘liefde op het eerste gezicht’ kan zijn, bewijst Chanel met deze juwelen. Wie weet voegen wij ook iets toe aan ons winkelmandje… 

Zoals de tas

De sieraden uit de Coco Crush-collectie zijn geïnspireerd op het doorgestikte motief dat de handtassen van Chanel al sinds 1955 zo kenmerkend maakt. De quilting komt terug in de verschillende sieraden van beigegoud, geelgoud en witgoud, al dan niet met diamanten. Een elegante toevoeging aan je dagelijkse outfits.

De sieraden zijn zacht, rond en gepolijst, waardoor ze goed binnen de minimalistische sieradentrend passen. Ook zorgen ze ervoor dat omgevingslicht prachtig gereflecteerd wordt. Zo ben je subtiel tóch het stralende middelpunt.

Kies je favoriet

Hoog op onze wishlist staan de beigegouden ringen uit de Coco Crush-collectie, die prachtig te combineren zijn met de oorringen en het collier met (wederom doorgestikt) initiaal.

 

De ringen met diamant schuiven we het liefst meteen aan onze vinger. Dankzij een speciale techniek krijgen de diamanten in de ring een wel heel speciale uitstraling. De diamanten zijn namelijk willekeurig geplaatst, waardoor de glinsteringen eruitzien als zonnestralen die op vers gevallen sneeuw schitteren. Veel stralender wordt de winter niet!

Beeld: Chanel

Laatste nieuws

Zie ook