De vijf echtscheidingen van Pamela Anderson

Ze hield het maar een jaar vol met nummer 5.

Lees ook

Pamela Anderson heeft voor de vijfde keer echtscheidingspapieren aangevraagd. Haar huwelijk met bodyguard Dan Hayhurst is na een jaar alweer voorbij. 

Gebarsten bubbel

In december 2020 stapten Pamela en Dan in het huwelijksbootje. Toch is de liefdeskaars inmiddels gedoofd en heeft Pamela volgens Rolling Stone een scheiding aangevraagd. Dit deed ze in Canada, waar de actrice vandaan komt en sinds haar huwelijk met Dan woonde. “Pamela is net zo authentiek in de liefde als dat ze haar leven leidt”, aldus een anonieme bron. “Deze korte, maar stormachtige relatie was een pandemic relationship. Ze vonden elkaar op het juiste moment en zaten vanwege het coronavirus in een bubbel, maar die bubbel is nu uit elkaar gespat.”

Een hele rits huwelijken

Het is dus niet het eerste huwelijk van Pamela. Ze is eerder al getrouwd geweest met muzikanten Tommy Lee en Kid Rock, pokerspeler Rick Salomon en filmproducent Jon Peters. Met Rick Salomon is ze zelfs twee keer getrouwd, in 2007 en in 2013. Tommy Lee is de enige man met wie ze kinderen kreeg: twee zoons genaamd Brandon (1996) en Dylan (1997).

pamela-en-rick

Pamela met Rick Salomon, met wie ze twee keer getrouwd is. Beeld: BrunoPress

Twaalf dagen

De huwelijken van Pamela hebben allemaal niet lang geduurd, maar het huwelijk met de ruim twintig jaar oudere Jon Peters spant de kroon. Pamela trouwde met hem én vroeg een scheiding van hem aan in januari 2020. Hun huwelijk heeft maar een luttele twaalf dagen geduurd. Pamela verklaarde destijds dat ze nog geen huwelijkscertificaat hadden aangevraagd, waardoor het huwelijk nog niet eens rechtsgeldig was. In een verklaring aan The Hollywood Reporter zei ze dat “het leven een reis is en liefde een proces. Met die universele waarheid in gedachten hebben we besloten om het verkrijgen van een huwelijkscertificaat niet langer door te zetten.”

Hoop voor de toekomst

Het geluk staat op liefdesgebied dus niet bepaald aan Pamela’s kant. Naast de in totaal zes huwelijken heeft ze nog verschillende stukgelopen relaties op haar naam staan, waaronder die met de Franse voetballer Adil Rami. Hij schijnt meerdere keren te zijn vreemdgegaan tijdens de relatie. Maar wie weet vindt ze tóch nog haar echte happily ever after.

Bron: RTL Nieuws, Beau Monde, Rolling Stone, The Hollywood Reporter | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook