Oh no: slecht nieuws voor Downton Abbey-fans

Domper!

Hoewel fans goede hoop hadden om binnenkort de tweede Downton Abbey-film in de bioscoop te bekijken, is de releasedatum toch weer uitgesteld. 

Verplaatst

Zes seizoenen lang konden we het wel en wee van de Britse aristocratische familie Crawley en hun praatgrage personeel volgen, daarna leek het erop dat we voorgoed afscheid moesten nemen van het landhuis en haar bewoners. Met nadruk op leek, want gelukkig volgde er nog een film. En dus nóg een. Downton Abbey: A New Era stond voor maart 2022 op de planning, maar is nu helaas verplaatst naar mei. Dat meldt De Hollywood Reporter.

Eind vorig jaar deelde Universal nog een aantal beelden van de nieuwe film, waardoor het leek dat de release van de film in maart gewoon door kon gaan. Het is al de tweede keer dat de release wordt verschoven vanwege de coronapandemie. Oorspronkelijk zou de film uitkomen in december 2021.

De film

En dat terwijl fans reikhalzend uitkijken naar een nieuw hoofdstuk. Het lijkt er in de trailer bijvoorbeeld op dat Tom dan toch eindelijk zijn bruiloft krijgt. Verder zien we op foto’s van de film een hoop bekende gezichten terug, maar de Downton-familie breidt zich flink uit in de nieuwe sequel. Eerder werd bekend dat acteurs Dominic West, Hugh Dancy, Nathalie Baye en Laura Haddock zich bij de cast hebben gevoegd. Welke rollen zij op zich nemen, is nog niet bekend. Nog even geduld dus…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws