De weekendtips van Beau Monde

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamour touch geeft. Dit weekend voor Valentijn natuurlijk met een extra vleugje liefde!

Liefdesnestje

Je lief en jezelf binnenkort trakteren op een weekendje weg? Een romantisch verblijf vind je in het Conservatorium hotel, midden in het prachtige Museumkwartier in Amsterdam. Slaap als een roos in een van de luxe suites, laat je verwennen met een uitgebreid diner bij Taiko Cuisine of zoek met je +1 de heerlijke Akasha Spa op.

Door een roze bril

Liefde op het eerste gezicht! Met de schitterende kristallen monturen van Marchon Eyewear zie je het leven door een roze bril, ook als je liefdesleven er wat minder rooskleurig uit ziet.

Achter op de scooter

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Niu Scooters (@niumobilitynl)

Tijd voor een romantisch ritje op de e-scooter? Pak dit weekend eens een elektrische scooter van NIU! Als je helemaal gratis met jouw lief de wind door je haren wilt voelen terwijl je geruisloos door de straten rijdt, deel dan je allerbeste scooterdatetip via Instagram en maak kans op een week lang e-scooteren (en daten) in jouw woonplaats. Doe ons maar zo’n panterprintexemplaar!

Netflix-tip: Inventing Anna

Pas sinds vrijdag op Netflix en nu al een enorme hit: de miniserie Inventing Anna. De serie vertelt het waargebeurde verhaal van Anna Delvey/Sorokin, die zich lange tijd in New York wist voor te doen als rijke erfgename. Totdat een journalist achter de waarheid komt… Glas wijn inschenken en kijken maar!

Het beautygeheim van Hollywood

Bye bye botox! De Buccal Hollywood Facial, een van de best bewaarde beautygeheimen uit Hollywood, ervaar je nu ‘gewoon’ aan de Willemsparkweg in Amsterdam. BLOY Institute biedt de populaire behandeling voor een strakkere kaaklijn en verminderde fijne lijntjes en rimpels in het gezicht en in de hals sinds kort aan. Naar verwachting wordt het dé beautyontdekking van 2022. Ben jij er als een van de eersten bij?

Cadeau voor jezelf, cadeau voor een ander

Beau Monde heeft een ontzettend leuke actie rondom deze Valentijnsdag: voor slechts 22 euro sluit je een abonnement af op twee magazines! Dat betekent drie keer Beau Monde met alle glitter en glamour die je van ons gewend bent plus een ander blad erbij. Perfect als cadeautje voor jezelf én voor een ander. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van Beau Monde en Elegance, Marie-Claire of Grazia. Of geniet van alle wanderlust met drie keer Lonely Planet of Noorderland. Keuze te over!

Extra mooi meegenomen: dit proefabonnement wordt automatisch stopgezet na de drie exemplaren. Geen gedoe met stilzwijgende verlenging dus. Kortom: de perfecte kennismakingsaanbieding voor jou én je Valentijn.

Happy weekend!

Beeld: iStock

Laatste nieuws