Wow! Zo ziet Jessica Simpson er tegenwoordig uit

Jessica, is that you?

Lees ook

Huwelijk

Inmiddels is Jessica 41 jaar en is ze gelukkiger dan ooit. Ze is tegenwoordig getrouwd met American football-speler Eric Johnson, met wie ze drie kinderen heeft, Birdie Mae Johnson, Maxwell Drew Johnson en Ace Knute Johnson.

Jesscia en Eric stapten ruim zeven jaar geleden in het huwelijksbootje. Dat de twee nog altijd dol op elkaar zijn blijkt wel uit de verliefde kiekjes die Jessica af en toe op haar Instagram deelt. Voor Jessica was het liefde op het eerste gezicht, zo vertelde ze in 2020, ruim tien jaar nadat de twee elkaar ontmoetten. “Hij klopte op mijn dromerige cottage deur (zucht), ik liet hem binnen en liet hem nooit meer gaan.” Ze merkte op dat ze die dag “halsoverkop verliefd” werd. Aahw!

Benieuwd hoe Jessica er nu uitziet? Wij zochten wat foto’s op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Achter de schermen

Tegenwoordig staat ze niet meer zoveel in de spotlights, maar achter de schermen is ze alsnog een busy bee. Zo heeft ze een eigen webshop met kleding, schoenen en accessoires. Ook schreef ze in 2020 een boek waarin ze openhartig vertelt over haar zangcarrière, haar relaties en het seksueel misbruik dat ze meemaakte als kind. Daarnaast komt in Open Book ook het effect van reality-tv ter sprake en heeft Jessica het over haar problemen met haar gewicht en met alcohol. Heavy!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook