Zo ziet de moeder van Chantal Janzen eruit

En, vind jij dat ze op elkaar lijken?

‘Os Joke’

Dat Chantal Janzen in Limburg is opgegroeid, is ’te horen’ in het tekstje dat ze bij een prachtige foto van haar moeder schreef. “Och kiek um dao ens zitte, os Joke. Op een onbewaakt moment maakte ik deze foto, toen we samen op vakantie waren. Dat ze zo stiekem zit te genieten vind ik zo mooi om te zien. Dat ik dit nu op Instagram zet vindt ze helemaal niks, en daar geniet ìk dan weer van…;)”

“Omdat zij ons zoveel liefde gaf en geeft, kunnen mijn broer en ik weer zoveel liefde aan onze kindjes geven. Mama wij houden van jou.” Hoe lief!

John Janzen

Ook deelde Chantal eerder een zeldzaam kiekje van haar vader, John Janzen, over wie ze ook niets dan goeds te zeggen heeft. “De leefste, sjiekste en sjoeënste pap en opa van de wereld”, schrijft ze opnieuw met een Limburgse knipoog.

Allerliefste broer

Van broer Roger krijgen we zo nu en dan nog wel een foto uit de oude doos te zien. En dat ze het ook met hem ontzettend goed kan vinden, blijkt wel uit Chantals woorden. “Ondanks het feit dat hij vaak mijn kaarsjes uit probeerde te blazen, is hij de allerliefste.”

En dit superschattige plaatje willen we je ook niet onthouden!

Een beetje van allebei

En, lijkt Chantal meer op haar moeder Joke of haar vader John? Zelf vindt de presentatrice dat ze een beetje van allebei heeft, qua uiterlijk én innerlijk, liet ze eerder horen in een editorial voor haar magazine &C.  “Wij delen dezelfde maniertjes”, beaamt moeder Joke daar ook bij. Like mother, like daughter!

Bron: Dingen Voor Vrouwen, Libelle, Grazia, &C | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws