Vrolijk Pasen! De favoriete tas van Kate is nu verkrijgbaar in zachte pastelkleuren

Welke kleur is jouw favoriet?

Lees ook

Zo dol zijn op een accessoire of kledingstuk dat je hem in twee (of meer) kleuren bestelt? We zijn niet de enigen, de hertogin van Cambridge doet het ook. En wie weet, voegt ze nog een Aspinal-handtas toe aan haar collectie nu ze in nóg meer (pastel)kleuren verkrijgbaar zijn. Want pastelkleuren passen natuurlijk beter bij Pasen en het voorjaar dan elke andere kleur.

Favoriete tas

Hertogin Kate is er dol op, de Midi Mayfair handtas van Aspinal London. Ze heeft het leren accessoire in (minstens) twee kleuren, en veelzijdig is het tasje zelf ook. Je kunt hem dragen als hand- of als schoudertas en online zijn er verschillende tinten beschikbaar, zodat hij altijd tiptop bij je outfit past. Zo werd ze in februari nog gespot met de zwarte variant van de tas tijdens een bezoekje aan Kopenhagen.

Kate
Beeld: Brunopress
handtas
Beeld: Brunopress

De zachtroze variant wordt ook regelmatig op de kiek gezet. De pastelkleur is immers makkelijk te combineren en maakt je outfit helemaal af. Kijk maar naar de hertogin, die haar roze outfit styled met de it-bag.

Beeld: Brunopress

Lila

Hoewel hertogin Kate het bij een zwart en een zachtroze exemplaar houdt, kun je ook flink uitpakken met je Aspinal-tas. Bordeaux-rood, lavendel, smaragd- of gifgroen: het aanbod is net zo kleurrijk als de garderobe van de Queen! Onze favoriet? De lila-paarse, die perfect is om te matchen bij je paasoutfits van dit weekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aspinal of London (@aspinaloflondon)

Paasoutfits

Wie weet shopt de hertogin zelf ook nog wel bij het merk voor een nieuwe kleur van de tas. De afgelopen jaren was Kate namelijk behoorlijk fan van pastelkleurtjes tijdens de paasdagen. Pastelblauw en pastelgeel passeerden afgelopen jaren al de revue, misschien is lila dit jaar aan de beurt? Wij zijn benieuwd!

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook