Royaal in het groen: Kate Middleton reikt award uit namens de Queen

Kate koos weer voor groen!

Lees ook

Waar de hertogin van Sussex massaal de kleur donkerblauw inkoopt, grijp de hertogin van Cambridge naar de kleur groen! Ook gisteren schitterde Kate weer in een elegante groene jurk, toen ze tijdens een bijeenkomst aanwezig was namens Queen Elizabeth.

Groene look

Kate was aanwezig namens koningin Elizabeth bij een evenement van de British Fashion Council. Ze droeg de Queen Elizabeth II Award for British Design over aan de opkomende ontwerper Saul Nash en kon daarna genieten van een spetterende modeshow met prachtige modellen.

Zelf zag Kate er ook uit om door een ringetje te halen. Of het nu gaat om diplomatic dressing tijdens een werkbezoek in Ierland of omdat het echt bij haar past, we zien Kate maar wat graag in een smaragdgroene outfit. Ze vult haar royal kledingkast op basis van drie verschillende eisen: of het is van Alexander McQueen, of het heeft knopen óf het is (smaragd)groen.

Gisteren koos ze opnieuw voor de laatste optie en verscheen ze in een klassieke jurk van Canadese ontwerper Edeline Lee. De jurk combineerde ze met gouden oorbellen, donkergroene fluwelen pumps en haar clutch, die uiteraard matchte met haar heels. Stunning as always!

Kate
Beeld: Brunopress

De award

De Queen maakte vijf jaar geleden haar opwachting bij Londen Fashion Week en reikte daar de eerste Queen Elizabeth II Award voor British Design uit. De award is in het leven geroepen als blijvende erkenning van de culturele en commerciële rol die de Britse mode-industrie tijdens de regeerperiode van Elizabeth heeft gespeeld. In 2019 werd de prestigieuze award uitgereikt door de hertogin van Cornwall, Camilla. Prinses Anne volgde in 2020 en vorig jaar was het de eer aan Sophie, gravin van Wessex.

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook