Wat een beauty! Zó ziet de dochter van topmodel Heidi Klum eruit

Heidi Klum stond lang te boek als een van de knapste vrouwen ter wereld, en dochter Leni gaat haar hard achterna!

Lees ook

Voormalig Victoria Secret’s Angel Heidi Klum staat bekend als een van de meest succesvolle modellen van de afgelopen jaren. De Duitse schoonheid maakte naam in de jaren negentig en is nog altijd een echte beauty. Maar ook dochter Helene Samuel ‘Leni’ is gezegend met goede looks!

De vier kinderen van Heidi

Heidi Klum is gezegend met vier prachtige kinderen. Het supermodel werd in 2004 voor het eerst moeder en bracht een meisje, Helene, ter wereld. Het Duitse model was toen niet meer samen met de biologische vader van haar dochter, Flavio Briatore, maar had een relatie met zanger Seal. Hij adopteerde het meisje later. Samen met Seal kreeg Heidi nog drie kinderen: Henry (16), Johan (15) en Lou (12).

Leni

Helene – inmiddels beter bekend als Leni – werd geboren toen haar ouders al uit elkaar waren. Haar moeder woonde destijds in Los Angeles terwijl haar biologische vader in Londen woonde. “We spraken elkaar twee uur per dag aan de telefoon, maar dat was niet genoeg”, liet Flavio aan het Italiaanse Il Corriere della Sera weten. Omdat zowel hij als zijn ex vinden dat een kind moet opgroeien in een gezin, besloten ze gezamenlijk dat het goed zou zijn als Seal het meisje zou adopteren. “Leni is mijn dochter, maar wij (Heidi en Seal) waren het erover eens dat het goed is als Seal haar adopteerde. Een kind moet opgroeien in een familie.”

Rijzende ster

Leni is inmiddels geen klein meisje meer, maar een rijzende ster. De beeldschone dochter van Heidi werkt nu zelf als model en is met maar liefst 1,3 miljoen volgers (!!!) ook een ware Instagram-beroemdheid te noemen. En we snappen wel waarom, wat met haar waanzinnige looks werd ze zelfs haar moeder soms in de schaduw te zetten… Kijk mee naar de knappe plaatjes van Leni op de volgende pagina!

Laatste nieuws

Zie ook