Lookalike! Zo ziet de knappe dochter van Caroline Tensen eruit

Wat een prachtige dames.

Lees ook

Al sinds 1989 is Caroline Tensen op de buis te bewonderen. Miljoenen televisiekijkers kennen haar van onder andere Eén tegen 100 en DNA Onbekend of nog van Wie ben ik? en De 5 Uur Show. Maar hoe ziet de volwassen dochter van één van Nederlands bekendste televisiegezichten er eigenlijk uit? Spoiler alert: we vinden dat ze best veel weg heeft van haar moeder.

Carolines gezin

Als Caroline Tensen niet voor de camera staat, spendeert ze graag tijd met haar familie. De presentatrice trouwde in 2014 met reclameman Ernst-Jan Smids, die voor haar op één knie ging nadat ze pas een halfjaar samen waren. “Ik zag het ook niet aankomen”, vertelde Caroline eerder over dat aanzoek. “We weten wat we leuk vinden aan elkaar. We hebben geen zin om nog eens zes jaar te wachten.”

Voordat ze met Ernst-Jan in het huwelijksbootje stapte, was Caroline getrouwd met Frank Wisse. In 2001 scheidden de twee na een huwelijk van dertien jaar. Uit deze relatie heeft Caroline twee kinderen, Bob en Charlotte, met wie ze een heel goede band heeft.

Dochter Charlotte

‘Lotje’, zoals Caroline haar dochter liefkozend noemt, is inmiddels 31 jaar oud. De presentatrice brengt haar twee kinderen niet zo vaak in de spotlights. Voor zover we weten woont Charlotte in Amsterdam en studeerde ze kunstgeschiedenis. Hoewel we de dochter van Caroline niet zo heel goed kennen, vertelde ze wél eens openhartig aan Cycle hoe het zit met haar eigen kinderwens. “Ik vind kinderen heel lief altijd en baby’s erg schattig, maar ik zag mezelf gewoon nooit als iemand die kinderen zou krijgen”, vertelde Charlotte in gesprek met haar moeder voor de camera.

“Ik wil ontiegelijk graag oma worden, en het liefst natuurlijk van Charlotte, want zij is mijn eerste kind”, zei Caroline daar zelf eerder over. Op een gegeven moment dacht ik echter: nou, dat gaat dus niet gebeuren.’”

Benieuwd hoe Charlotte Wisse eruitziet? Op de volgende pagina zetten we een paar lieve foto’s van moeder en dochter op een rij.

Laatste nieuws

Zie ook