Zo ziet de vrouw van Jimmy Kimmel eruit

Hij heeft altijd ontzettend veel lol met Molly.

Lees ook

Jimmy Kimmel presenteert al sinds 2003 zijn eigen late night show, Jimmy Kimmel Live!. Hij staat dus al een behoorlijke tijd in de spotlights. Iemand die af en toe ook in beeld komt bij de show – en die vanaf het begin al deel uitmaakt van de crew -, is Jimmy’s vrouw Molly. Hoe ziet zij er eigenlijk uit? Wij hebben een aantal foto’s van haar voor je opgesnord.

Langlopende show

Veel Nederlanders kennen Jimmy Kimmel vooral van een terugkerend Halloween-segment in zijn show. Ouders hebben daarbij de opdracht om hun kinderen te vertellen dat ze al het Halloweensnoep hebben opgegeten. Ze filmen de reacties van de kinderen, wat in veel gevallen hilarisch beeldmateriaal oplevert. Het team van Jimmy kiest er een aantal uit, die de uitzending van de late night show halen. Lachen gieren brullen, ieder jaar opnieuw.

De show van Jimmy loopt dus al behoorlijk lang. Van begin af aan werkt Jimmy’s vrouw, Molly McNearny, al mee aan de show (al waren ze toen nog geen stel). Ze kwam in 2003 bij het team als schrijfassistente en heeft inmiddels aardig wat ervaring in de showbizzwereld. Ze hielp onder andere mee bij het schrijven van scripts voor de Oscars en de Emmys toen Jimmy die presenteerde. Daarnaast heeft ze rollen gespeeld in de films Fun Mom Dinner en Dumplin’. Ze heeft ook nog eens goede connecties, want ze mag Jennifer Aniston tot één van haar beste vriendinnen rekenen.

Belediging

Vlak nadat Molly de baan bij Jimmy’s show had aangenomen, werd ze aan hem voorgesteld. Hij beledigde haar meteen door te zeggen dat triatlons tijdsverspilling zijn. Laat Molly nou net enorm fan zijn van zulke wedstrijden… Daar bleef het ook een tijd bij, want Molly en Jimmy hadden geen direct contact tijdens hun werk. “Het was waarschijnlijk het eerste en enige ding dat hij tijdens mijn eerste jaar daar tegen me gezegd heeft”, aldus Molly.

Liefde gaat door de maag

Na een tijdje bleek dat Jimmy Molly wel zag zitten. Zij was echter nergens voor in. “Ik had nooit ook maar één keer zo naar hem gekeken. Workplace 101: je gaat geen relatie aan met je baas”, zei Molly. Toch is het hem gelukt om haar hart voor zich te winnen, en wel door uitgebreid voor haar te koken. Hij had iedereen tijdens een meeting naar hun favoriete eten gevraagd en later aan Molly gevraagd of ze bij hem wilde komen dineren. Daar maakte hij maar liefst vijf van haar favoriete gerechten. “Ik kwam binnen en zag pizza, een hamburger, krabbenpootjes, een cheeseburger en gnocchi. Hij had alles helemaal zelf gemaakt. Ik kon het niet geloven en besefte toen pas hoe genereus en attent hij eigenlijk was.”

Jimmy heeft veel succes gehad met die actie, want inmiddels is hij al bijna tien jaar met Molly getrouwd. Benieuwd hoe ze eruitziet? Op de volgende pagina zetten we een aantal kiekjes voor je op een rij.

Laatste nieuws

Zie ook