[Gesloten] Fabulous Friday: 4x een Mini’s Hydration-set van Moroccanoil t.w.v. €43,65

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, een spiksplinternieuwe Fabulous Friday. Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Vandaag mogen we vier keer een Mini’s Hydration-set van Moroccanoil t.w.v. €43,65 weggeven. 


Vakantie

Als je op vakantie gaat, wil je al je verzorgings-essentials meenemen, maar je wilt niet dat je spullen te veel ruime in je koffer innemen. Dit is dan ook precies de reden waarom Moroccanoil vier travelsets uitbracht die gericht zijn op vier haarverzorgingsbehoeftes. Elke set bevat een verscheidenheid aan Moroccanoil best-selling mini’s. Of je nu je blonde tint wil versterken, de hydratatie of het volume van je haar een boost wil geven, de Moroccanoil Mini’s Travel Sets Collectie heeft een complete set met benodigdheden die perfect bij jouw haarverzorgingsbehoefte passen. Ideaal!

Moroccanoil Mini’s Hydration

Moroccanoil heeft een Mini’s Repair-set, Mini’s Volume-set, Mini’s Blonde-set en een Mini’s Hydration-set. Onze favoriet is de Mini’s Hydration-set. Wat daar inzit? Komt-ie:

Moroccanoil Treatment (25 ml)

Als originele basis voor haarstyling kan de Moroccanoil Treatment worden gebruikt als conditioner, voor styling en als perfecte finish. Dit product – dat jouw haarroutine compleet maakt – zit vol met antioxidantrijke arganolie en vitamines die nóg meer glans geven, waardoor het haar bij elke behandeling gevoed, behandelbaar en glad wordt. De iconische basis voor haarstyling.

Moroccanoil Hydrating Shampoo en Conditioner (70 ml)

Deze shampoo en conditioner hydrateren droog haar tot diep in de haarvezels dankzij antioxidantrijke arganolie, Vitamines A en E, evenals vocht aantrekkende rode algen. De shampoo en conditioner maken het haar glanzend, zacht en beter handelbaar en zijn geschikt voor uitgedroogd, bros haar. Dit vochtinbrengende duo maakt het haar beter behandelbaar, zachter en glanzender waardoor het haar er beter uitziet en gezonder aanvoelt na gebruik.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask (75 ml)

Moroccanoil Intense Hydrating Mask is een rijke, crèmige diepgaande conditioner met een hoogwaardig effectieve formule voor medium tot dik, droog haar. Haar dat behoefte heeft aan extra verzorging, kan profiteren van deze 5 minuten durende, intensief hydraterende behandeling. Het masker is verrijkt met antioxidantrijke arganolie en voedende ingrediënten om het haar te hydrateren en conditioneren, terwijl de structuur, elasticiteit, glans en behandelbaarheid optimaal wordt verbeterd.

Win, win, win

Ben je – net als wij – enthousiast geworden over de Hydratation Set? Snappen we. Daarom mag Beau Monde deze prachtige set 4 keer weggeven. Wil je kans maken? Vul het onderstaande formulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar.

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Fabulous Friday: 4x een Mini’s Hydration-set van Moroccanoil t.w.v. €43,65

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 8 juli. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.


Laatste nieuws

Zie ook