[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een luxe Mondaine-horloge naar keuze t.w.v. minstens €209

Tijdloos bij de tijd!

Chic voor de dag komen betekent een goede outfit, magnifique maquillage en de juiste juwelen. Ook kan een horloge aan je pols natuurlijk niet ontbreken. Klassiek, stijlvol, én praktisch: zo zien we het graag. De Swiss-made horloges van Mondaine zijn tijdloze designerkunstwerkjes waarmee we graag gezien worden, en nu mogen we één van de modellen naar keuze verloten onder onze lezers!

Mondaine

Wij Beau Mondes zijn immer druk. Van een date naar een diner naar kantoor naar het terras – tijd is een kostbaar goed. Met de stijlvolle horloges van Mondaine kunnen we de tijd gelukkig goed in de gaten houden, zodat we altijd op tijd (of in elk geval niet méér dan fashionably late) komen opdagen bij onze afspraken.

Het ontwerp van deze uurwerken is gebaseerd op de iconische Zwitserse stationsklok. Niet alleen heb je hiermee Swiss design aan je pols, maar ook Zwitserse kwaliteit. Al deze horloges worden namelijk gemaakt in Zwitserland.

Daarnaast zijn de horloges van Mondaine duurzaam geproduceerd. Sterker nog: Mondaine is één van de eerste volledig CO2-neutrale horlogemerken ter wereld. Voor ieder verkocht horloge en elke klok plant Mondaine dan ook een boom. Daarnaast gebruikt Mondaine sinds 2023 vegan druifleer voor hun horloges met een leren band.

Winnen

Beau Monde heeft nu bovendien de handen ineengeslagen met Mondaine: wij mogen een uurwerk naar keuze verloten onder onze lezers! Of je nu zelf een nieuw pols-accessoire zoekt, of je hubby in de watten wilt leggen met een mooi horloge: er is volop keuze. Hier kun je vast even neuzen door het assortiment.

NB: De Stop2Go en Grand Cushion-horloges zijn uitgesloten van deze winactie.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 15 maart. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SOPR en Mondaine zullen delen als je wint.

 

Laatste nieuws