[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een Patty Brard zomerpakket

Maak kans op een dekbedovertrek en tuintapijt uit Patty's nieuwe collectie!

Lees ook

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze keer mogen we 4 pakketten weggeven uit Patty Brards gloednieuwe zomercollectie From PB with Love.

Met panterprint de zomer in

Patty Brard is terug met een nieuwe From PB with Love-collectie! Uiteraard vol heerlijke panterprintjes om de zomer mee te vieren. Denk aan een BBQ-schort, zomerse kussens, een toilettas en een tuintapijt (dé eyecatcher op de camping of op je balkon). De collectie is verkrijgbaar op kruidvat.nl en in alle filialen van de Kruidvat, maar ook wij mogen een aantal leuke panterprintitems weggeven.

Lees verder onder de afbeelding.

Maak kans op een van de vier panterprintprijspakketten van Patty!

Beau Monde mag 4 x een pakket met daarin een dubbelzijdig dekbedovertrek (afmeting 240×200 cm) en een tuintapijt weggeven. Meedoen is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Maak kans op een zomerpakket van From PB with Love!

Met daarin een dubbelzijdig dekbedovertrek en een tuintapijt.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 15 juli. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook