Droevig nieuws voor prins William en hertogin Kate

Een bekende van het echtpaar is overleden.

Lees ook

Verdrietig nieuws voor Kate Middleton en prins William, want de zwangerschapsgoeroe en confidante die hen hielp bij de zwangerschap van prins George, is helaas overleden. 

Zwangerschap

Kate en William zouden tijdens Kate’s eerste zwangerschap meerdere keren om advies gevraagd hebben aan Christine Hill. De prenatale guru heeft Kate de kunsten van het moederschap geleerd en haar een aantal handige trucjes voorgedaan. Zo gaf Christine lessen aan celebs in haar huis in London. Kate heeft die lessen twee keer bijgewoond en één keer ging William met haar mee.

Wat William van de lessen heeft opgestoken? Naar verluidt zou Christine hem hebben uitgelegd hoe je veilig een babystoeltje achterin de auto moet plaatsen. Ook de royals moeten het ergens leren!

baby
Kate en William met baby George. Beeld: Brunopress

Overlijden

Christine is helaas op 74-jarige leeftijd overleden, zo meldt Eden Confidential column van de Daily Mail. Een woordvoerder van haar familie heeft het nieuws daarin bevestigd. “Ze zal ontzettend gemist worden. Met haar pittige, amusante, recht-door-zee houding won ze veel vrienden.”

In 2013, kort voor de geboorte van prins George, vertelde Christine dat het koninklijk paar haar had bezocht voor ouderschapslessen. In een interview met de Telegraph beschreef ze Kate als “een verrukkelijke vrouw”, en voegde daaraan toe: “Wat je ziet is wat je krijgt.”

Ze noemde William en Kate ook een “heel sterk team” en zei dat ze er zeker van was dat William “op de dag zelf de juiste dingen zou doen” als het op de bevalling van Kate aankwam. En óf dat is goedgekomen!

Bron: Mirror | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook