[Gesloten] Fabulous Friday: 3x een Designer Outlet Roermond of Roosendaal-shoppingvoucher t.w.v. €100

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze keer mogen we 3x een shoppingvoucher van Designer Outlet Roermond of Roosendaal t.w.v. €100 weggeven. 

Roermond en Roosendaal

In shopping walhallas Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal kun jij je onderdompelen in de wereld van eindeloos veel merken. In de Designer Outlets kunnen de kortingen oplopen tot wel 70% op de originele prijs, waardoor je de mooiste items scoort voor minder. Ga je voor een nieuwe jas van Boss, een jeans van Calvin Klein of een sportieve set van Nike of Adidas? Handig om te weten: Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal zijn beide zeven dagen per week geopend, zo kun je de centers bezoeken op het moment dat jou het beste uitkomt.

In Designer Outlet Roermond scoor je sportieve items bij Nike, kleding voor het hele gezin bij Tommy Hilfiger of modieuze accessoires bij Michael Kors. In Designer Outlet Roosendaal shop je de mooiste items bij Adidas, Levi’s en Calvin Klein. Tussen het shoppen door geniet je van een heerlijk kopje koffie of maaltijd bij het uitgebreide horeca-aanbod. Zo opende in Roosendaal onlangs Bar/Bistro BonTon, waar je geniet van overheerlijke klassiekers. En in Roermond kun je terecht bij onder andere Wagamama, Starbucks of La Place.

Designer Outlet Roosendaal is gelegen op 30 min rijden vanaf Rotterdam. Je kunt de hele dag goedkoop parkeren bij beide Designer Outlets en er is altijd genoeg plek. Ga je liever met de trein? Vanaf het station in Roermond loop je met vijftien minuten, door de gezellige binnenstad, naar de Designer Outlet.

Kom je binnenkort al langs in Roermond of Roosendaal? Dan kun je nog genieten van de summer sale: nog meer korting op de outletprijzen.

McArthurGlen

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om binnenkort een bezoekje te brengen aan Designer Outlet Roermond of Roosendaal? Dan is dat nóg leuker met een shoppingvoucher. Beau Monde mag daarom 3x een shoppingvoucher t.w.v. €100 weggeven. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken. Succes!

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Fabulous Friday: 3x een Designer Outlet Roermond of Roosendaal-shoppingvoucher t.w.v. €100

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 22 juli. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Beau Monde niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws