Beste vriend prins Harry vertelt: ‘Hij heeft een geweldige teamgenoot gevonden in Meghan Markle’

Daarnaast onthult hij ook Harry's 'competitieve' kant...

Prins Harry is naar Aspen in de staad Colorado afgereisd om deel te nemen aan de Sentebale ISPS Handa Polo Cup. Aan gezelschap echter geen gebrek. Zijn beste vriend Nacho Figueras, is ook aanwezig bij het event en onthult verschillende dingen die wij misschien nog niet wisten over de Duke

Sentebale

Harry heeft in 2006 samen met prins Seeiso van Lesotho de liefdadigheidsorganisatie Sentebale opgericht. Sentable is een stichting die kinderen en jongeren in Zuid-Afrika steunt die te maken hebben gekregen met extreme armoede, ongelijkheid, hiv/aids en recentelijk COVID-19. Volgens CEO Richard Miller is het jaarlijkse evenement de fondswerver van het jaar. “We hebben in de loop van de jaren al meer dan tien miljoen dollar ingezameld, waarbij Harry ‘alles’ heeft betekent voor de stichting”, vertelde hij aan Hello!.

Lovend

Maar niet alleen CEO Richard Miller is te spreken over de Duke. Ook beste vriend, tevens ambassadeur van de stichting, Nacho Figueras is lovend over zijn polomaat. “Hij is loyaal, competitief en hij geeft om je. Onze band is in de loop van de jaren veranderd, hij lijkt niet te proberen om indruk op me te maken”, aldus Figueras.

prins harry
Prins Harry en Nacho Figueras tijdens de Sentebale ISPS Handa Polo Cup in 2018. Beeld: Brunopress

Geweldige teamgenoot

Naast dat hij onthulde dat Harry naast loyaal, dus ook erg competitief is, liet hij ook weten hoe hij denkt over zijn relatie met de Duchess van Sussex, Meghan Markle. “Ik ken hem al zo lang en hij heeft altijd iemand gewild om van te houden, mee te trouwen en een gezin mee te stichten. Het maakt me zo gelukkig om hen gelukkig te zien. Hij heeft in Meghan een geweldige teamgenoot en partner gevonden. Ze houden heel veel van elkaar.” Go best friend!

Bron: Hello!, People | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws