Wauw: zo zien de knappe vrouw en vijf kinderen van Badr Hari eruit

Daphne en Badr hebben samen een knap vijftal.

Lees ook

Het was groot nieuws in showbizzland toen Badr Hari kort iets had met Estelle Cruijf, maar inmiddels is de kickbokser al jaren gelukkig getrouwd met Daphne Romani, de moeder van zijn vijf kinderen.

Daphne Romani

Het liefdesleven van de atleet staat minder in de spotlights dan vroeger, maar toch is Daphne Romani geen onbekende te noemen. De blondine is erg actief op Instagram, waar ze als foodie prachtige plaatjes van haar gerechten deelt met haar meer dan honderdduizend volgers. Zo zien we ook meteen wat er bij haar sportieve echtgenoot op tafel staat. Af en toe krijgen we ook lieve kiekjes van haar gezin te zien.

Badr en Daphne hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar zes jaar geleden gaven de twee elkaar uiteindelijk het jawoord, in het geheim.

In de ring

Zodra Badr in de ring staat, is Daphne ook van de partij. Toch ziet ze liever niet hoe haar man rake klappen ontvangt van de tegenpartij. “Ik kan niet naar zijn wedstrijden kijken”, vertelde Daphne eerder aan Beau Monde. “Soms denk ik: ik weet niet of ik er nog wel bij wil zijn. Maar ja, de vrouw van Badr Hari die ontbreekt bij een wedstrijd, da’s ook wat gek. Het moment dat de wedstrijd begint, kan ik eigenlijk niet wachten tot het weer over is en hij heelhuids thuis is.”

Vijf kinderen

Daphne en Badr zijn ouders van vijf kinderen: vier dochters en een zoon. Benieuwd hoe het prachtige gezin van de Hari’s eruitziet? Op de volgende pagina zetten we een aantal foto’s op een rij.

Laatste nieuws

Zie ook