Zien: dit is de partner van Liza Sips

Na 'Expeditie' is de actrice weer terug bij haar knappe gezin.

We volgden Liza Sips de afgelopen tijd in Expeditie Robinson, maar inmiddels is de actrice weer thuis bij haar knappe gezin. Hoe ziet de man in Liza’s leven er eigenlijk uit?

Jong gezin

Liza Sips staat al een groot deel van haar leven volop in de spotlights. Ze was pas 16 jaar oud toen ze een rol in Goede tijden, slechte tijden te pakken kreeg en sindsdien heeft ze niet stilgezeten. Al was er tussen een hoop filmwerk door ook tijd voor haar jonge gezin. De 32-jarige beauty is al heel wat jaartjes samen met sportmarketeer Ralph Manheim en heeft samen met hem twee kinderen: Jonathan (6 jaar) en Charlize (4 jaar).

Lange verloving

“Verloofd met mijn grote liefde!”, die aankondiging deelde Liza in het voorjaar van 2017 op social media. De twee zijn sinds 2013 samen en besloten en jaar na de geboorte van hun zoon dat er ook een bruiloft zou komen. Dat trouwfeest laat echter nog op zich wachten. De wedding stond eerst gepland in 2020, maar ging toen vanwege corona niet door. “Maar oh, wat gaan we dit op een later moment dubbel en dwars inhalen! We beginnen weer van voor af aan en zijn alweer volop aan het fantaseren over onze droombruiloft”, schreef de actrice op 29 augustus 2020, haar geplande trouwdatum, op Instagram.

“Heerlijk! Ik hou onbeschrijfelijk veel van jou, lieve Ralph en ik kan nog steeds niet wachten tot ik jou mijn man mag noemen!” liet Liza weten. Maar of er inmiddels een nieuwe datum is geprikt? We hebben de Expeditie-kandidate er nog niet over gehoord. Wel zagen we Liza en Ralph onlangs bij een ‘bruiloft’. Kijk mee op de volgende pagina!

Laatste nieuws