Acht anti-aging tips van de celebs

Hollywood blijft heus niet alleen kreukvrij door de botox. Dat zeggen de sterren tenminste...

Cosmetisch artsen doen goede zaken in Hollywood en omstreken, maar het zijn heus niet alleen ingrepen die ervoor zorgen dat de sterren forever young blijven. Dat zeggen de celebs zélf tenminste. Dit zijn de gewoon-thuis-te-proberen anti-aging tips van Penelope Cruz, Halle Berry en meer eeuwige schoonheden.

Jennifer Lopez

Beeld: BrunoPress

J.Lo benadrukt regelmatig dat haar strakke huidje helemaal te danken is aan goede genen én goede huidverzorging. Uit haar eigen beautylijn, uiteraard. “Mijn moeder en mijn tantes zweren bij olijfolie voor een mooie glow“, vertelde de superster aan InStyle. De actrice gebruikt het ingrediënt ook in haar eigen beautyproducten voor hydratatie, de nodige antioxidanten en een ‘leeftijdloze, stralende huid.’

Kelly Ripa

Beeld: BrunoPress

Al ruim twintig jaar presentatrice van een ochtendshow, en in al die jaren nauwelijks ouder geworden. Hoe doet actrice/talkshowhost Kelly Ripa het? “Ik geloof dat dansen je hoofd en je lichaam jong houdt. Ik moet mezelf eraan herinneren dat ik geen 23 meer ben, want zo voel ik me wel”, aldus Kelly tegenover InStyle.

Halle Berry

Beeld: BrunoPress

Ook Halle Berry deelde haar beauty secrets met InStyle. “Welke leeftijd je ook hebt, je ziet er altijd beter uit als je huid er dauwfris en niet te poederig uitziet.” De actrice bereikt die frisse look zelf met rozenwater. “Dat spray ik voordat ik mijn make-up aanbreng op mijn gezicht en laat ik intrekken. Het zorgt ervoor dat mijn make-up er dewy uitziet, en daardoor zie ik er jonger, levendiger en frisser uit.”

Penelope Cruz

Penelope Cruz

Eat your veggies, kreeg de actrice van jongs af aan te horen van haar moeder. “Ze vertelde me altijd dat ik gezond moest eten en voldoende moest rusten,” herinnert Penelope zich bij InStyle. Iets waar ze zich vroeger aan ergerde, maar nu heeft La Cruz wél een jeugdig velletje te danken aan de gouden combinatie groente + voldoende slaap.

Jessica Alba

Beeld: BrunoPress

Ook Jessica Alba heeft haar beste anti-aging advies aan haar moeder te danken. “Mijn moeder leerde me om altijd zonbescherming aan te brengen en mijn beautyproducten als investering te zien. Ze zou eerder besparen op haar kleding dan op haar skincare of make-up”, vertelt het model aan InStyle. “Ze zei dan: ‘Luister, dit gaat over je gezicht. Het is alles wat je hebt.'”

Jennifer Aniston

Beeld: BrunoPress

Voor haar stralende huid ligt Jennifer Anniston graag in de stoel bij de schoonheidsspecialiste. Daar kiest ze voor microcurrent facials, oftewel een work-out voor je gezicht, afgewisseld met laserbehandelingen. Daarnaast brengt de Friends-actrice iedere dag SPF50 aan.

Salma Hayek

Beeld: BrunoPress

Salma Hayek zweert bij deze gouden regel (net zo goud als deze fabulous jurk!): “Ik ga nooit naar bed zonder mijn gezicht te reinigen. Nooit. Zelfs als ik ziek, moe of dronken ben. Ik kan vergeten om de jurk en de schoenen uit te doen, m’n sieraden af te doen, maar niet om mijn make-up te verwijderen. Dat is mijn tweede natuur”, vertelt ze aan InStyle.

Chrissy Teigen

Beeld: BrunoPress

Chrissy is helemaal weg van het Shani Darden’s Retinol Reform Resurface serum (een hele mond vol). “Het maakt fijne lijntjes zachter. Iedere keer dat ik het gebruik, krijg ik complimentjes over mijn huid.” Het serum is ook in Nederland leverbaar, maar wel tegen een Hollywood-prijsje: voor 30 ml tel je 90 euro neer. Dan toch maar aan de groenten en olijfolie?

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws