[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een limited edition cape van AWA by Magnum t.w.v. €200

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op een prachtige en unieke cape uit de limited edition AWA by Magnum-collectie t.w.v. €200.

Ontwerp van Rebecca Zoro

Unieke, veelzijdige kledingstukken met een mooie missie: dat is de AWA by Magnum-collectie. In samenwerking met het ijsmerk heeft de Ivoriaanse designer Rebecca Zoro (o.a. gedragen door Beyoncé) een limited edition kledinglijn uitgebracht, waarvan alle opbrengsten rechtstreeks ten goede komen aan de vrouwelijke cacaoboeren in Ivoorkust. En waar AWA voor staat? Dat is Magnums allereerste digitale ambassadeur. In samenwerking met ngo’s zoals CARE International en 100WEEKS, zorgt het AWA by Magnum-programma er onder andere voor dat vrouwelijke cacaoboeren opleidingen krijgen met betrekking tot ondernemerschap en taalvaardigheid. Dit helpt de vrouwen om financieel onafhankelijk te worden en maakt hierdoor een blijvende impact. Good fashion voor een goed doel, dus!

Rebecca Zoro sloeg voor de collectie de handen ineen met lokale kunstenaars, ontwerpers en ambachtslieden en ontwierp vijf veelzijdige kledingstukken: een rok, een cape, een grote sjaal, een kleinere sjaal en een armband. De prachtige collectie is hier te shoppen, maar als je je oog op de cape hebt laten vallen, hebben we helemaal goed nieuws. Daar mogen we namelijk een exemplaar van weggeven.

De Cape

Deze one size fits all cape is een fashionable toevoeging aan je garderobe. Hij is gemaakt en geverfd volgens de traditionele methodes uit Ivoorkust en voor de kleur zijn alleen natuurlijke materialen gebruikt.

Heb jij ‘m binnenkort in de kast hangen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze cape, is onderstaand formulier invullen. Winnaars ontvangen bericht.

Deze winactie loopt tot en met 28 oktober 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Magnum zullen delen als je wint.

Laatste nieuws