Zo ziet de vrouw van Frits Sissing eruit!

'Het beste dat me ooit is overkomen', zegt Frits over zijn relatie met Willemijn.

Premièretijd

Als bekend gezicht in de Nederlandse showbizzwereld is de rode loper Frits Sissing niet vreemd. Heel regelmatig neemt hij zijn Willemijn mee naar een red carpet event. Toneel lijkt een terugkerend thema!

Zo zien we het knappe koppel hier bij de première van de musical Come From Away, een jaar geleden.

Première van Come From Away. Foto: BrunoPress/David Heukers

Ook bij de eerste voorstelling van de Tina Turner Musical waren de Sissings van de partij.

Première van de Tina Turner Musical. Beeld: BrunoPress

Sophie & Lotje

Frits en Willemijn hebben samen twee dochters, die nu begin twintig zijn: Sophie en Lotje. “We hebben twee grote dochters die het huis uit zijn. Dat gaat allemaal hartstikke goed”, vertelt de presentator.  De twee beeldschone dames kwamen in beeld toen Frits Sissing deelnam aan Het Perfecte Plaatje, maar leven verder net als hun moeder buiten de schijnwerpers. Hier zien we dochter Sophie, die desondanks weleens een première meepakt:

Willemijn, Frits en dochter Sophie in 2019. Beeld: BrunoPress

“Onze dochters zijn inmiddels het huis uit, maar we zien elkaar veel en ze gaan nog mee met vakantie”, liet Frits vorig jaar weten aan Tijdschrift.nl. Hoewel hij dat reuze gezellig vindt, is de vader van twee ook blij dat de twee niet meer thuis wonen. “Ik vond het ook fijn om mijn leven terug te krijgen”, vertelt hij over het moment dat zijn dochters het ouderlijk nest verlieten. “Mijn vrouw en ik hebben nu meer aandacht voor elkaar. We kunnen alles doen op het tempo en moment dat we zelf willen. Zo gaan we op vrijdagavond gezellig met z’n tweeën het dorp in, een biertje drinken. Dat hadden we jaren niet gedaan.”

Bron: Beau Monde Archief, Libelle, Tijdschrift.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws