Vorstelijk vorkje meeprikken? Je kunt nu dineren in het koetshuis van Paleis Soestdijk

Of schuif aan in kasteel Muiderslot.

Royaal dineren in een reizend restaurant? Deze winter kun je terecht bij Paleis Soestdijk voor een culinaire beleving van De Maaltuin. Vijf gangen, volle wijnglazen, livemuziek en een vorstelijke omgeving. Hier wil je aanschuiven!

Paleis Soestdijk

Iedere keer strijken de chefs van De Maaltuin weer ergens anders neer om hun bezoekers een uitgebreid diner voor te zetten op een bijzondere locatie. Deze winter gaan ze voor een koninklijke setting. In november en december kun je dineren in de stallen en het koetshuis van Paleis Soestdijk. Je bewandelt de one and only rode loper die tijdens het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima werd gebruikt, neemt plaats tussen de naambordjes van de koninklijke paarden en laat je verrassen door een uniek vijfgangenmenu vol seizoensproducten van Nederlandse bodem. En of je bediend wordt door een lakei? We wachten het af…

Muiderslot

Dineren in Middeleeuwse sferen kan óók, want De Maaltuin vind je deze winter ook in het Muiderslot. Op de binnenplaats, in de ridderzaal, de kas of de taveerne schuif je net als op Soestdijk aan voor een lokaal seizoensmenu. Ondertussen geniet je van livemuziek, een goed glas wijn en indrukwekkende verhalen over het historische kasteel.

Muiderslot

Yes, please!

Trek gekregen? Voor de culinaire ervaring betaal je €98,95. Reserveren en tickets aanschaffen kan hier.

De Maaltuin is in het koetshuis van Paleis Soestdijk te vinden tussen 3 november en 23 december 2022. In het Muiderslot kun je dineren tussen 8 december 2022 en 22 januari 2023. Beau Monde is er binnenkort bij, jij ook?

Beeld: De Maaltuin

Laatste nieuws