[Gesloten] Fabulous Friday: maak kans op een draadloze speaker van Sony t.w.v. € 150

Staat mooi & klinkt goed: wij mogen een blauwe XE200 speaker van Sony weggeven!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe Fabulous Friday! Om fabulous het weekend in te gaan, geven we elke vrijdag iets moois weg. Deze week maak je kans op een blauwe draadloze XE200 speaker van Sony t.w.v. € 150. Meedoen is heel eenvoudig!

Altijd goed geluid

Hou je wel van een muziekje op z’n tijd? Met deze draagbare, compacte speaker geniet je altijd van helder geluid, waar je ook gaat. Of je de speaker steeds weer ergens anders neerzet in huis of meeneemt naar een picknick of tuinfeestje, je zit nooit meer zonder goede geluidskwaliteit! De speaker kan wel tegen een spetter, stofje of stootje, dus de XE200 zet je zorgeloos overal neer.

 

Maak er een feestje van

Met een volle batterij gaat de XE200 maar liefst 16 uur mee, en je laadt de speaker in mum van tijd op. Ook fijn: via de Sony | Music Center-app kun je gebruik maken van veel handige functies, zoals battery care om de batterijen in optimale staat te houden, stereokoppeling om twee speakers draadloos te verbinden en Party Connect, om de muziek via bluetooth met tot wel 100 compatibele draadloze speakers te synchroniseren.

Kans maken op dit blauwe exemplaar? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Deze winactie loopt tot en met 11 november 2022. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Sony zullen delen als je wint.

 

 

Laatste nieuws