Monique Westenberg over kinderwens: ‘Inmiddels heb ik er vrede mee dat het bij één blijft’

'Het heeft grote impact op me gehad om mijn kinderwens naast me neer te moeten leggen,' vertelt Monique aan Beau Monde.

Na een turbulent jaar voelt Monique Westenberg zich sterker dan ooit, vertelt ze aan Beau Monde Nee, zij en André Hazes zijn niet meer samen, maar hebben een fijne vorm gevonden als papa en mama. Lange tijd hoopte Monique op een broertje of zusje voor kleine Dré, maar hoe zit dat nu?

Kinderwens

André en Monique zijn niet meer samen als stel, maar delen nog wel de zorg van hun kleine spruit, Dré. Monique vertelt hoe het nu is gesteld met haar kinderwens. “Het heeft grote impact op me gehad om die ineens naast me neer te moeten leggen, omdat we middenin het proces zaten toen André wegging”, legt ze uit.

“Inmiddels heb ik er vrede mee dat het bij één zoon blijft, daar ben ik al ontzettend dankbaar voor. Die kleine en ik hebben het zo leuk samen. Het is zo’n heerlijk, vrolijk, grappig en leergierig kind. Ik merk nu ook echt dat hij groter wordt en ik gesprekken met hem kan voeren, dat is heel gezellig.” Daarnaast heeft Monique ook nog twee honden, die ze ook als haar kids beschouwt. “En wie weet, kom ik wel een leuke man tegen die zelf vader is”, aldus Monique.

Gelukkig

Of Monique op dit moment happy is? “Absoluut, ik ben heel trots op de persoon die ik nu ben: ik sta sterk en stabiel in mijn schoenen en ben gelukkig met mezelf. Ik ben blij dat ik me het afgelopen jaar zo heb ontwikkeld, waardoor ik oude patronen heb kunnen doorbreken”, vervolgt ze.

“Die reis naar binnen heeft me zoveel inzichten gegeven. Ik heb nergens spijt van, want alles wat is gebeurd, heeft mij verder gebracht en we kunnen onze zoon nu iets nieuws meegeven. Van papa’s kant is er een cirkel doorbroken en van mama’s kant is er een helingsproces gestart. En zo goed als we nu met elkaar omgaan, dat is toch het mooiste cadeau dat je je kind kunt geven?”

In de nieuwste Beau Monde vertelt Monique meer over het turbulente afgelopen jaar, roddels en juicekanalen, haar kinderwens en haar toekomst (al dan niet met leuke nieuwe partner). Vanaf woensdag 2 november overal verkrijgbaar!

Interview: JILL WAAS | Foto’s: DARIO & MISJA | Styling: JIHANE EL HADDAR / DIANA THEYS | Visagie: EVA VAN ZOEST / GEEN BLUF

Laatste nieuws