Huh? Dit neemt King Charles altijd mee op reis

Het is wel een heel bijzondere plus één.

De meeste mensen nemen afscheid van knuffels rond hun kindertijd. Toch komt het steeds vaker voor dat mensen knuffels steeds langer bij zich houden. En King Charles is daar het levende bewijs van! De koning reist namelijk nog steeds met zijn teddybeer, aldus zijn biograaf.

Teddybeer

Er zijn natuurlijk allerlei travel essentials die de meeste mensen meenemen als ze op reis gaan. Zo heeft ook koning Charles altijd standaard items in zijn koffer zitten. En wat blijkt? De King heeft telkens een wel heel bijzondere plus één mee op reis. “Hij reist nog steeds met zijn childhood teddybeer”, laat Christopher Andersen volgens Fox News weten in zijn nieuwe boek die op 8 november uitkomt: The King: The Life of Charles III.

Jeugd

Volgens de schrijver zou Charles de teddybeer al sinds zijn jeugd in zijn bezit hebben. De beer is zo speciaal voor hem, dat er maar een bepaald persoon aan de beer heeft mogen zitten. Deze persoon was niemand minder dan kinderoppas Mabel Anderson, die de beer ooit een keer heeft mogen repareren. Volgens Andersen is de voormalig kinderoppas nog steeds iemand met wie de koning ‘een goede band’ heeft.

Eisen

Maar niet alleen zijn teddybeer gaat altijd met hem mee op reis. Ook neemt de koning – ja, je leest het goed – een eigen op maat gemaakte toiletbril mee. Is de koning bij iemand anders thuis, dan neemt hij zijn eigen chef-kok mee, die vervolgens dan weer een aparte maaltijd voor de royals bereidt. Volgens de auteur wil de koning ‘wat hij wil, wanneer hij het wil’. Echter heeft de koning zelf nog niet bevestigd of de ‘eisen’ die hij heeft volgens Andersen, ook daadwerkelijk kloppen.

Bron: Vorsten | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws