Jij vroeg, zij luisterden: deze singles-feesten zijn ontworpen door singles

Lees ook

Cuffing season is hier, en we zijn dan ook massaal op zoek naar dates, een beetje warmte op de bank of wat hitte onder de lakens. Maar eindeloos swipen op een app? Oppervlakkig speeddaten in een gure kroeg? Daar zijn we dan weer niet zo van. Gelukkig is er Inner Circle.

Het perfecte event

Een tijd geleden besloot Inner Circle namelijk het datingspel te veranderen. Online dating had een plateau bereikt en daar moest iets aan veranderen. Er moesten feestjes komen. Deze datingapp had lak aan de regels en begon met het organiseren van spetterende singles evenementen over de hele wereld. Inner Circle trok door steden, nam evenementenlocaties over en liet singles flirten, dansen en kletsen zonder hun telefoon in de hand.

En ze hielden hun mening niet voor zichzelf. Na 500 evenementen en heel veel feedback, weet Inner Circle nu precies wat singles willen van een singles-feest. En zij maken dat realiteit. Binnenkort kun je uitbundige cocktailparty’s, spannende spelavonden, foodie flirt-a-thons en sprankelende evenementen verwachten op de soort locaties die je altijd al wilde bezoeken, maar nooit hebt kunnen vinden.

inner circle

Flirt your heart out

Het beste? Je weet dat iedereen ervoor openstaat om nieuwe mensen te ontmoeten. Daardoor zijn onhandige praatjes en ongemakkelijke speeddates verleden tijd. Bij Inner Circle-evenementen staat het feest op de eerste plaats en het daten op de tweede plaats. Al snel zul je merken dat je flirt-skills naar een hoger niveau worden gebracht.

Deel uitmaken van al dit moois is eenvoudig, maar tickets zijn snel uitverkocht. Als je de volgende reeks evenementen niet wil missen, doe dan dit:

  • Meld je hier aan voor Inner Circle
  • Bekijk de evenementen tab en koop je kaartje (nu het nog kan)
  • Ga naar het evenement, en bereid je voor op de avond van je leven. Wij wensen je alvast heel veel plezier!

Laatste nieuws

Zie ook