Trailer docu-reeks Harry en Meghan maakt de tongen los

Over één detail raken de kijkers niet uitgepraat.

Lees ook

Een dag geleden shockeerde Netflix de wereld toen ze – geheel onverwachts – de officiële trailer dropte van de langverwachte documentaire-reeks van prins Harry en Meghan Markle. Met maar liefst meer dan 1.6 miljoen views en héél veel comments is het een van Netflix’ meest populaire posts ooit. Natúúrlijk hadden een hoop mensen hier wel wat over te zeggen, maar één bijzonder detail trok in het bijzonder de aandacht.

Documentaire

Netflix onthulde dat de ‘ongekende en diepgaande documentaireserie’ een andere kijk in het liefdesverhaal van de Sussexjes zal gaan weergeven. “De documentaire verkent de clandestiene dagen van hun vroege relatie en de uitdagingen die ertoe leidden dat ze zich gedwongen voelden om afstand te doen van hun fulltime rol als senior royals.”

De trailer laat veel privéfoto’s van het koppel zien. Erg gelukkige foto’s, waaronder verliefde kiekjes en foto’s van een destijds zwangere Meghan, maar het laat ook verdrietige momenten zien. “Niemand ziet wat zich afspeelt achter gesloten deuren”, aldus Harry. “Ik moest alles doen wat ik kon om mijn gezin te beschermen.”

Reacties

En hoewel de release van de trailer erg plotseling was, waren fans er erg snel bij om hun mening te delen. En die meningen waren niet mals! Veel mensen waren namelijk erg negatief over de trailer, omdat deze werd uitgebracht tijdens de koninklijke tournee door Boston van de prins en prinses van Wales.

Maar naast negatieve reacties, konden ook veel fans het waarderen dat de trailer eindelijk in het openbaar is verschenen. Zo reageerde er iemand: “Zo blij dat ze hebben besloten om het te doen. Prins Harry is de eerste in zijn familie die uit die vervloekte cyclus stapt. En voor de liefde.” Iemand anders reageerde met: “Kijk wat er met zijn moeder is gebeurd. Kun je het hem kwalijk nemen dat hij zijn vrouw en kinderen beschermt?”

Bijzonder detail

Naast de verschillende reacties, merkte fans nog een ander opvallend detail op uit de trailer, namelijk Harry’s muzikale talent. In een van de eerste fragmenten lijkt het er namelijk op dat Harry met zijn gitaar een serenade brengt aan zijn vrouw Meghan. Wat verder in de trailer zien we Harry wéér met zijn gitaar. Fans reageerden massaal op de ontdekking en zijn dolenthousiast.

reacties documentaire

“Ik wist niet dat Harry gitaar speelde. Dit is zo cool”, stelt iemand. Iemand anders vraagt zich af: “Sinds wanneer speelt prins Harry gitaar?”, en een ander reageert met: “Prins Harry speelt akoestische gitaar. Laat me uitzoeken of hij ook kan zingen!”, waarop een ander reageerde: “Misschien zien we op een dag prins Harry gitaar spelen.” Zou het?

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress, Videostill Harry & Meghan (Netflix)

Laatste nieuws

Zie ook