Worden we hebberig van: chique schoenencollectie à la Emily in Paris

Parisian chic hoge hakken? Oui, s'il vous plaît!

Ook zo’n liefhebber van Emily in Paris? We hoeven niet lang meer te wachten op een nieuwe dosis liefdesperikelen, Parijse problèmes en kleurrijke mode, want het nieuwe seizoen is van 21 december te zien op Netflix. Maar we kunnen nú alvast in de modevoetsporen van Emily Cooper treden. Schoenenmerk Malone Souliers komt namelijk met een collectie geïnspireerd op de serie. Willen we hebben!

Speels & stijlvol

Tuurlijk zou Emily in Paris niet compleet zijn zonder een hoop amour, lastige carrièrekeuzes, innige vriendschappen en cultural clashes, maar de grootste rol? Die is toch wel weggelegd voor de fashion. Emily Cooper weet altijd te verrassen met haar stijlvolle, speelse en creatieve outfits en daar weet Malone Souliers wel raad mee. Het schoenenmerk heeft de handen ineengeslagen met Netflix voor een schoenencollectie helemaal in de stijl van Emily. Denk: felle kleuren, classy tweed en torenhoge hakken om mee langs de Seine te flaneren.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Malone Souliers (@malonesouliers)

A la Emily

“Zoals iedereen raakte ik geobsedeerd door Emily in Paris toen het eerste seizoen uitkwam in 2020,” vertelt Mary Alice, de creatief directeur van Malone Souliers, in een persbericht. “Het was eerst de humor die mij aantrok, maar daarna kon ik mijn ogen niet van de outfits afhouden. Ik wist dat het de perfecte serie zou zijn voor een samenwerking met Malone Souliers.” En dát is nu gelukt. Online zijn elf Emily-inspired schoenen te vinden, allemaal met toepasselijke namen zoals The Emily, The Mindy, The Camille en The Gabrielle.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Malone Souliers (@malonesouliers)

Zie jij jezelf ook wel de Parijse kasseien trotseren met deze beauties? De verschillende schoenen zijn online beschikbaar in de maten 35 tot en met 43 en gaan als warme broodjes over de toonbank, dus het is hollen als je de schoenen niet wilt mislopen (pun intended). Al moet je misschien wel je spaarrekening even lief aankijken, want de prijzen variëren tussen de €625 en de €1.375. We wisten al dat Emily geen goedkope smaak heeft, n’est-ce pas?

Bron: Fashionista, Malone Souliers, Marie Claire | Beeld: Stéphanie Branchu/Netflix © 2022

 

Laatste nieuws