Zo gaat het nu met de oudste dochter van prinses Irene

De prinses zit niet stil!

Niet alle Oranjes zijn evenveel in beeld. Wim-Lex en Máxima zien we natuurlijk bij allerlei evenementen, Amalia vliegt binnenkort mee voor haar eerste echte grote royal reis naar het Caribisch gebied, en Bea, Laurentien en Constantijn komen ook regelmatig voorbij. Een minder bekende royal is echter prinses Margarita, de oudste dochter van prinses Irene. Hoe gaat het eigenlijk met haar?

Hare Koninklijke Hoogheid

Prinses Irene en haar ex-man Carel Hugo van Bourbon-Parma (die in 2010 overleed) kregen samen vier kinderen: Carlos, de tweeling Margarita en Jaime, en Carolina. We zien hen echter niet heel vaak voorbijkomen in de spotlights.

Hare Koninklijke Hoogheid Margarita Maria Beatriz, prinses de Bourbon de Parme, wat haar officiële naam is, zien we af en toe op feestelijke gelegenheden. Niet heel raar, want de prinses heeft haar handen vol aan haar sieradenbedrijf: De Parme Design. Hiervoor maakt ze high-end juwelen die ‘geïnspireerd zijn op de natuur, lichtval en haar weerspiegelingen’.

margarita irene
De appel valt niet ver van de boom! (Beeld: Brunopress)

De Parme Design

Haar webshop staat vol met prachtige sieraden, en ze zijn enorm populair. Zo verscheen Jim Bakkum onlangs met sieraden van het merk in een aflevering van Op Zoek Naar… en droeg actrice Anna Drijver oorbellen van De Parme Design al eens tijdens een event. Op haar Instagram-account kunnen we ook genieten van alle juwelen, maar komt er af en toe ook een kiekje van Margarita voorbij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by De Parme Design (@deparmedesign)

Geluk gevonden

Prinses Margarita is al jaren gelukkig met jurist Tjalling ten Cate, met wie ze in 2008 in het huwelijksbootje stapte. Hun huwelijk werd bezegeld met twee kinderen: Julia Carolina Catharina en Paola Cecilia Laurentien. Het gezin woont in Wassenaar in een woonboerderij, waar zij zich helemaal op hun plek voelen.

In een gesprek met Linda. doet Margarita uit de doeken dat zij lange tijd te kampen heeft gehad met faalangst, en zich veel onzeker heeft gevoeld in haar jeugd. Maar met haar sieradenmerk is de dochter van prinses Irene helemaal tot bloei gekomen.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws