Zó creëer je zelf de make-up looks van de royals

Must voor royal lady's: flawless make-up. Deze koninklijke vrouwen laten zien hoe je er zowel glam als 'modest' uitziet.

Een must voor alle royal lady’s: flawless make-up. Deze koninklijke vrouwen laten zien hoe je er zowel glam als ‘modest‘ uitziet. Een ijzig mooie make-uplook voor verzorgde vorstinnen.

Konining Letizia van Spanje

Alweer 49 jaar, maar dat zou je Letizia niet geven. Door haar van nature al mooie huidje en de power  of make-up blijft ze er  jonger uitzien.

Koningin Letizia
Beeld: BrunoPress

Tip 1 Accentueer je ogen door zowel onder als boven eyeliner aan te brengen en daarna een stevige laag mascara. Zo is je blik open en intenser.

Tip 2 Door blush op je wangen krijg je warmte op je gezicht.

Tip 3 Finishing touch: een glinsterende lipgloss. Let op dat je niet over je mond wrijft, want dan duw je de gloss over je lippen heen.

Prinses Madeleine van Zweden

Madeleine (40) gebruikt het liefst zo min mogelijk make-up. Normaal brengt ze alleen wat foundation aan, maar voor speciale gelegenheden pakt ze wat meer uit.

prinses-madeleine-familie
Beeld: BrunoPress

Tip 1 Door bronzer aan te brengen na je foundation, verbeter je je natuurlijke schoonheid.

Tip 2 Madeleine heeft mooie diepblauwe ogen. Die versterkt en verheldert ze door onder haar kijkers een blauw lijntje te zetten.

Tip 3 Wenkbrauwen omlijsten je gezicht. Kies een kleur die iets donkerder is dan je natuurlijke tint. Kam ze door, teken ze bij en vul ze in.

Prinses Sofia van Zweden

Als model/realityster maakte het niet uit hoeveel make-up Sofia (38) droeg. Maar nadat ze prins Carl Philip tegen het lijf was gelopen, kreeg ze al snel een make-over.

prinses Sofia
Beeld: BrunoPress

Tip 1 Door je wimpers te krullen zie je er wakker uit. Handig om te doen voor belangrijke vroege afspraakjes.

Tip 2 Eye primer hoef je niet alleen op je ogen te gebruiken. Dit multifunctionele product doet ook wonderen onder je ogen, op je wenkbrauwen en rond je lippen.

Tip 3 Door blush aan te brengen vóór je foundation, krijg je een gezonde blos die van binnenuit lijkt te komen.

Bron: Archief Beau Monde | Tekst: Merel de Klerk | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws